; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emisiunea “Mireasă pentru fiul meu” are ediţii speciale pe 1 şi 2 Iunie

01 June 2012

Astăzi, 1 iunie, de la ora 14.00, concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu' vor fi protagoniştii unei ediţii speciale a emisiunii în care cuvintele cheie vor fi imaginaţia, veselia, magia. Distracţia va continua şi pe 2 iunie, de la ora 14.00 şi de la 17.00, telespectatorii vor afla poveşti inedite din copilăria concurenţilor.

Cu această ocazie prezentatoarea reality-show-ului de la Antena 1, Mirela Boureanu Vaida, a povestit cum sărbătoarea în copilarie ziua de 1 Iunie. Mirela Boureanu Vaida şi prietena ei cea mai bună obişnuiau să îşi ofere cadouri de Ziua Copilului.

Aşa se face că mărgelele, bluzele, eşarfele, rujurile şi parfumurile mamei prezentatoarei erau sustrase. La rândul ei, Mirela primea fel de fel de cadouri inedite, obţinute prin aceeaşi metodă de prietena ei. Într-un an, darul de Ziua Copilului pentru Mirela a fost chiar papionul de mire al tatălui prietenei, păstrat de la nunta acestuia.

Descoperind că micuţele sunt extrem de generoase de 1 Iunie, mamele au trebuit să găsescă modalitatea de a identifica obiectele lipsă şi de a le recupera. Aşa că, la şedinţele cu părinţii, aflau ce cadouri îşi făcuseră copiii şi făceau schimbul de obiecte. De următorul 1 Iunie, micuţele o luau fireşte de la capăt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare