; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana_7

Emisiunea „Mireasa” (Antena 1) ajunge la final. Când va fi difuzată ultima ediție

07 July 2020

Sâmbătă, 11 iulie, de la 13:45, la Antena 1, concurenţii îndrăgitului reality show matrimonial „Mireasa' dau bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate.

În marea finală, 3 cupluri mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită să câştige vor lupta pentru marele premiu, însă doar unul va câştiga şi se va căsători sâmbătă, în direct, în platoul emisiunii.

„Am pornit la drum cu emoţii multe şi mari!', îşi aminteşte Diana Dumitrescu, gazda emisiunii, debutul Mireasa, la Antena 1.

„Nu doar că mă aflam la cârma unui gen de emisiune cu totul nou pentru mine, dar porneam şi într-o perioadă grea pentru întreaga omenire, aşa că presiunea mi se părea şi mai mare. Uşor-uşor am trecut peste toate obstacolele şi azi nu facem decât să ne bucurăm de faptul că emisiunea noastră demonstrează că iubirea chiar nu are bariere! Vă invităm alături de noi sâmbătă, de la ora 13:45, pe Antena 1, să vedem ce decizii vor lua cuplurile noastre şi, mai ales, cine va câştiga marele premiu în valoare de 40.000 de euro!', a mai spus Diana Dumitrescu.

 

Castingul pentru cel de-al doilea sezon a început, însă nu se știe când va reveni emisiunea în grila Antenei 1. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare