; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mama mea gateste mai bine

Emisiunea „Mama mea gătește mai bine” revine, de astăzi, în grila Prima TV

12 September 2016

Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să dea startul noului sezon al emisiunii „Mama mea gătește mai bine'. Competiția culinară care pune concurenții pe jar, reîncepe astăzi la PrimaTV și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 19.30. 

mama-mea-gateste-mai-bine

Cel de-al treilea sezon va aduce și bună dispoziție întreținută de prezentatorul emisiunii, Valentin Sanfira, cunoscut cântăreț de muzică populară.

Despre noul sezon, acesta declară că: Avem mai multă veselie și deja au venit multe echipe pricepute, avem mame mai implicate și copii mai pricepuți în a face totul să câștige. Cred că în acest sezon îi va fi greu lui Horia să jurizeze. Va fi un show incendiar, uneori chiar la propriu, pentru că se mai întâmplă în bucătărie. Sper că va rămâne întreagă bucătăria de la «Mama mea gătește mai bine»! Eu voi face tot posibilul să îi fac pe concurenți să se simtă în largul lor pentru că le cânt, glumesc cu ei, le cer o porție de mâncare în plus. Sunt bucuros că m-am întors pe platourile de filmare'.

mama-mea-gateste-mai-bine-2

Echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat vor avea o surpriză din partea juratului emisiunii „Mama mea gătește mai bine', maestrul bucătar Horia Vîrlan.

Îi aștept pe concurenți cu o surpriză. O lingură buclucașă care îmi dă mie posibilitatea să mai acord o șansă unei echipe, să revină în emisiune. Odată cu noul sezon revin cu bucurie pe platourile de filmare și îi aștept pe telespectatori să intre în bucătăria noastră pentru că va fi un sezon interesant. Vă aștept în fața televizoarelor din 12 septembrie, pe PrimaTV, de la ora 19.30 să vedeți un nou sezon din Mama mea gătește mai bine unde mă aștept să văd mâncăruri mai interesante și echipe pregătite să ne surprindă', a declarat Vîrlan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare