; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia virlan

Emisiunea „Mama mea gătește mai bine” pregătește o ediție specială de 1 decembrie

29 November 2018

Pe data de 1 decembrie telespectatorii vor petrece românește alături concurenții din  show-ul culinar Mama mea gătește mai bine! Aceștia au de gând să îl impresioneze pe maestrul Horia Vîrlan cu preparate tradiționale românești. Echipele ce vor concura contraconometru în ediția de sâmbătă pentru a câștiga aprecierea lui Horia sunt formate din Doinița Nistor împreună cu fiica ei, Andrada și Marcela Chira, însoțită de fiul ei, Alexandru.

Doinița, în vârstă de 53 de ani, și Andrada, fiica ei de 28 de ani, vin din Brăila și sunt hotărâte să gătească cel mai bun preparat pentru a câștiga premiul în bani, pe care Doinița plănuiește să i-l ofere fiicei ei dacă vor câștiga. Ambele femei lucrează în domeniul medicinei, iar gătitul reprezintă o pasiune pentru amândouă. Doiniței i s-a insuflat plăcerea de a găti de la mama și bunica ei. Andrada, în schimb, a început să gătească de nevoie, deoarece nu îi plăcea să ia mâncarea gătită de mama ei și, în timp, a devenit o pasiune. Familia Nistor va găti în emisiune celebra varză călită cu ciolan.

Marcela (49 de ani) și fiul ei, Alexandru (29 de ani) sunt la fel de motivați să prepare cea mai bună rețetă și, dacă vor câștiga premiul oferit de emisiune, Alexandru plănuiește să plece într-o vacanță. Cei doi vin tocmai de la Cluj. Marcela a căpătat dragostea pentru bucătărie de la mama ei, dar a mărturisit că și emisiunile culinare au amplificat pasiunea pentru gătit. Și, pentru că pasiunea ei este destul de mare, a decis să îi insufle asta și fiului ei, încă de când acesta era doar un copil. Marcela și Alexandru vor găti fasole bătută cu cârnați, o mâncare tare îndrăgită de toți românii.

Așadar, Prima TV vă invită sâmbătă, 1 decembrie, de la 19.30, să urmăriți show-ul culinar Mama mea gătește mai bine, pentru a aduce spiritul românesc în bucătăriile telespectatorilor.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare