; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PPK_MyMom_S07E84 8

Emisiunea „Mama mea gătește mai bine” are ediție specială de Crăciun, la Prima TV

19 December 2018

Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 19.30, telespectatorii Prima TV pot urmări o ediție specială de Crăciun a show-ului culinar „Mama mea gătește mai bine'.

Regulile „jocului' sunt aceleași, familiile urmând să se confrunte pentru premiul în bani oferit de emisiune și, nu în ultimul rând, de laudele maestrului Horia Vîrlan. Dar, de această data, în ediția de sâmbătă, 22 decembrie, Mama mea gătește mai bine prinde aromă de sărbătoare pentru că se va găti pomana porcului și cotlet de porc. Maestrul Horia Vîrlan, care va juca rolul simpaticului bătrân darnic, și Valentin Sanfira, care va fi, bineînțeles, ajutorul de nădejde al Moșului, spiridușul, vor aduce în casele dumneavoastră spiritul minunatelor sărbători de iarnă. Vor fi și niște invitați speciali în ultima emisiune a acestui sezon. Alina Sorescu împreună cu un cor de copii vor cânta și ne vor încânta, făcându-ne să simțim, întru totul, magia Crăciunului.

Așadar, fiți alături de Prima TV sâmbătă, 22 decembrie, începând cu ora 19:30, pentru a încheia acest sezon al show-ului culinar Mama mea gătește mai bine în spirit de sărbătoare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare