; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cove   Ma insoara mama!

Emisiunea „Mă însoară mama!” ajunge la final. Iată ce răsturnări de situație vor avea loc!

30 April 2018

Reality-show-ul „Mă însoară mama!' ajunge în această seară la final. Misiunea lui Super Cupidon Cove se va încheia, iar băieții, mamele lor și ultimele fete rămase în emisiune vor sta față în față pentru ultima oară.

În această seară, cei opt băieți vor fi nevoiți să decidă cine sunt fetele alături de care și-ar dori să întemeieze o familie. Înainte de decizia finală, fiecare mama îi va oferi băiatului o scrisoare în care va scrie care este nora perfectă în viziunea ei, însă băieții vor putea deschide plicul și afla ce-și dorește mama abia după ce vor spune cine este cea alături de care visează să trăiască până la adânci bătrâneți.

Chiar dacă sunt față în față pentru ultima dată și lucrurile ar trebui să fie clare între ei, tensiunile dintre băieți, fete și mame nu se vor opri. Una dintre fete răbufnește și spune tot ce de-a lungul ultimelor luni nu a avut curaj să spună:

Mama lui se bagă mult prea mult, iar el nu este în stare să ia singur nicio decizie. E mult prea influențat de mama lui'. În cazul unui alt posibil cuplu, viitoarea soacră este cea care iese câștigătoare.

El e prea îmbârligător! Vreau să spun asta de față cu toată lumea: mi-aș dori din suflet o soacră ca mama lui, însă un bărbat ca el niciodată!', mărturisește una dintre pretendente în episodul din această seară.

Cine vor fi fetele care vor pleca din emisiune la brațul bărbatului dorit, dar și pe degetul cărora se va așeza în această seară un superb inel de logodnă, vom afla în marea finală Mă însoară mama!, de la ora 23.00, la PRO TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare