; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan capatos

Emisiunea lui Dan Capatos se mută de la Antena 1. Unde va putea fi urmărită

07 January 2021

Emisiunea lui Dan Capatos se mută de la Antena 1. Astfel, din 11 ianuarie, late night show-ul va fi transmis de luni până vineri, de la ora 22.30, pe Antena Stars. 

Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!', a declarat Dan Capatos. 

 Care sunt subiectele primei ediţii a noului sezon, dar şi ce surpriză de proporţii a pregătit acesta, telespectatorii vor putea afla luni, 11 ianuarie, numai la Xtra Night Show, de la 22.30, pe Antena Stars.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare