; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Ionescu

Emisiunea „iLikeIT” (Pro TV), ediția de weekend, a revenit, iar Iulia Ionescu are un coprezentator

22 February 2021

„iLike IT', ediția de weekend, a revenit sâmbăta aceasta, de la ora 10.00, la Pro TV, cu o surpriză  pentru fanii emisiunii: a revenit în echipă Marian Andrei! Așa că, de acum încolo, el și Iulia Ionescu vor aduce împreună telespectatorilor cele mai noi informații din domeniu.

Marian Andrei are o experiență de mai bine de 10 ani în televiziune. În perioada 2012 – 2019 a fost corespondent PRO TV pe tehnologie și s-a ocupat chiar de emisiunea „iLike IT', unde a realizat review-uri și reportaje în exclusivitate, apoi, în 2020, s-a dedicat unui proiect online. Acum, spre bucuria publicului, revine la „iLike IT'. 

 

„Ultimul an ne-a arătat cât de importantă este tehnologia pentru noi. Ne-a ținut în permanență conectați și informați despre ce se întâmplă în jurul nostru. Avem o mulțime de noutăți despre care abia așteptăm să vă povestim și produse pe care o să le testăm riguros. Sezonul este lung și o să-l ținem proaspăt cu lansări importante, dar și subiecte din știință sau călătorii în spațiu' , a spus Marian Andrei.

„Momentan suntem doar doi, dar eu visez ca la un moment dat să avem propria noastră redacție. Tehnologia este tot mai prezentă în viețile noastre și avem foarte multe subiecte de acoperit, dar partea bună este că pentru noi este deja un stil de viață. Urmărim tot ce este nou pe piață și ne place foarte mult ceea ce facem' , a declarat Iulia Ionescu.

 

Emisiunea „iLike IT' poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, la PRO TV, dar și de luni până vineri, în cadrul Știrilor Dimineții.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare