; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gatesti si slabesti 2

Emisiunea „Găteşti şi slăbeşti” începe la TV Paprika în această seară

01 April 2015

TV Paprika va avea, de mâine, 1 aprilie, de la ora 21.00, o nouă emisiune în program. Gazdele „Gătești și slăbești' – Gizzi, Harry, Sal și Sophie – nu își refuză niciun aliment, pentru că reușesc să gătească preparate speciale.

[Not a valid template]

Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri și are o durată de 30 de minute. În cele 15 episoade, veți învăța cum să folosiți și să combinați ingredientele potrivite pentru ca mâncarea să fie sănătoasă, gustoasă şi cu cât mai puţine calorii.

Emisiunea „Reţetele lui Mary Berry' începe pe 4 aprilie la TV Paprika

Ce alte emisiuni sunt programate să înceapă în luna aprilie la TV Paprika:

„Donal Skehans Kitchen Hero  / Donal, eroul din bucătărie' – Premiera: 08 aprilie, 17:30

Donal Skehan revine cu o misiune importantă: vrea să demonstreze spectatorilor că nimic nu e mai uşor decât să prepari deliciile apetisante făcute acasă. Ca să-şi atingă scopul, în sezonul trei al serialului, băiatul nostru cu lingura de lemn porneşte la drum cu furgoneta Citroen H şi îşi amplasează standul la festivaluri şi alte evenimente în diferite părţi din Irlanda. Nu pierdeţi roadshow-ul lui Donal cu bunătăţile făcute acasă.

„The Taste of Portugal / Gustul Portugaliei' – Premiera: 16 aprilie, 22:00

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.

„The Paleo Way / Bucătăria paleo' – Premiera: 22 aprilie, 21:00

Dacă regimul paleo este un capriciu, cu siguranţă este cel mai vechi capriciu din istorie – dacă ne gândim din perspectiva a trei milioane de ani. Bucătarul-vedetă Pete Evans ne poartă într-o excursie de iarnă plină de arome captivante şi nutritive, ca să putem experimenta la modul autentic cum s-au hrănit strămoşii noştri: animale crescute natural pe câmp, fructe şi legume proaspete ecologice; niciun ingredient procesat sau cu denumire imposibil de pronunţat. În acest fel s-a dezvoltat funcţia de hrănire a organismului nostru. Iar Pete reînvie aceste obiceiuri acum, în secolul 21: discută cu specialişti în nutriţie, face vizite interesante la ferme care încearcă să adopte metoda cea mai naturală a agriculturii, şi prezintă numeroase reţete apetisante care pot fi testate acasă de oricine. Cum spunea Hipocrate: „Hrana să-ţi fie medicament, şi medicamentul să-ţi fie hrană.'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare