; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E_FASHION

Emisiunea „Fashion Police” ajunge la final

19 October 2017

Schimbările petrecute în ultimii trei ani în cadrul emisiunii „Fashion Police', difuzată de postul de televiziune E! s-au resimțit, iar producătorii au decis ca emisiunea să ajungă la final, scriu cei de la variety.com.

Emisiunea devenită celebră graţie comediantei Joan Rivers – a avut din 2014 până în prezent multiple schimbări la nivel de gazde după moartea comediantei. Nimeni nu a mai putut readuce  comedia și umorul cu care Joan Rivers a adus la viață această franciză centrată exclusiv pe interesul generat de cele mai mari evenimente de fashion şi gale de premiere.

Franciza va ajunge la final cu o serie de ediții speciale ce vor fi difuzate în luna noiembrie.

 

“Ceea ce a fost constant de-a lungul anilor a fost dragostea pentru modă, iar asta a început cu Joan”, a declarat pentru Variety Gary Snegaroff, producătorul general al emisiunii.

“Singurul lucru pe care îl iubea mai mult decât moda era comedia, așa că Joan a combinat cele două iubiri. Ea a simțit întotdeauna că moda este subiectivă, iar ca să nu fie luată prea în serios am ajuns la ceea ce câțiva ani mai târziu avea să fie „Fashion Police', a completat acesta.

 

Decizia de a pune capăt show-ului televizat a fost făcută de comun acord de cei care produc emisiunea: Melissa Rivers, Snegaroff și Lisa Bacon.

„Sunt atât de mândră că am participat la acest spectacol și că face parte din moștenirea mamei mele”, a spus Melissa Rivers.

Ultima ediție „Police Fashion: The Rarewell” va debuta pe E! pe 27 noiembrie la ora 8:00, în Statele Unite. Spectacolul va fi găzduit de Melissa Rivers și de cei prezenți de-a lungul timpului, printre care Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes și Margaret Cho. De asemenea, vor fi prezentate momente importante din emisiunile lui Joan Rivers, precum și clipuri dintr-un episod care nu a ajuns pe micile ecrane și în care Joan  și co-gazdele aduceau un omagiu stilului anilor ’80.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare