; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto ok

Emisiunea „Epic Show” revine la Prima TV. Când va fi difuzată

29 October 2020

Epic Show revine în grila Prima TV, la 6 ani după ce a debutat la același post de televiziune. Emisunea de divertisment va fi difuzată din  31 octombrie de la ora 22.00 și va fi un pamflet săptămânal la care telespectatorii sunt invitați în fiecare sâmbătă seara.

Epic Show abordează actualitatea și lumea înconjurătoare printr-o serie de rubrici, scenete și intervenții care conțin atât elemente de televiziune, cât și elemente specifice online-ului. 

Prin emisiunea difuzată de Prima TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, este vizată societatea ca ansamblu, Epic Show țintește setat pe „ironic' toate domeniile de activitate: de la politică la monden, de la industria muzicală la sport și publicitate. Cei patru epici, Bogdan Bob Rădulescu, Adrian Cucu, Dragoș Stan și Tiberiu Codorean vor aduce la Prima Tv, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, o oră de umor și divertisment de calitate. 

În calitatea noastră de formatori, deformatori și reformatori de opinie (suntem patru epici care-s, de fapt, cinci, exact așa cum cei trei muschetari erau patru), interpretăm în cheie pamfletică realitatea cu scopul de a o face mai digerabilă, mai puțin incomodă, mai roz chiar. Și o facem într-o manieră originală, personală și, cel mai important, auto-ironică. Formatul emisiunii va reflecta îndeaproape specificul anului 2020, deci va fi super haotic, total improvizat, foarte viral și absolut incredibil. Feelingul emisiunii va fi parțial doar umorul ne mai poate scoate din întuneric', parțial bărbați de 40 de ani încercând să impresioneze fete tinere', cu puțin nu-mi dau seama despre ce e vorba, dar e amuzant' presărat pe deasupra. Facem emisiunea în ideea că e posibil să le placă oamenilor să ne vadă cum ne distrăm între noi. Dacă nu le place, măcar ne-am distrat în noi.' spune Tiberiu Codorean.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare