; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana voloseniuc

Emisiunea „Elle on TV” revine din 3 martie, la Prima TV

28 February 2019

Din 3 martie, la Prima TV revine emisiunea pentru femeile pasionate de modă, stil și frumusețe – Elle on Tv. Aici telespectatoarele primesc informația de care au nevoie pentru a fi la curent cu toate tendințele.

 

Elle on TV este emisiunea care ajută telespectatoarele să facă alegerile potrivite în materie de beauty, fashion, îngrijire personală și acestea se vor putea bucura de toate noutățile din domeniu în fiecare duminică, de la ora 13:30, începând cu 3 martie, doar la Prima TV.  Pe micile ecrane revin  rubricile Operațiunea dulapul', 'Elle mixează', 'Elle nu tace', 'Making of' și Beauty Elle'.

În prima emisiune editorii Elle vor explora garderoba Alexandrei Ungureanu, în cadrul rubricii Operațiunea dulapul' și se va vorbi despre cartea pentru copii (și nu numai) 'Nesupusele', cu două dintre autoarele ei – Adina Rosetti și Victoria Pătrașcu. Tot în prima ediție se vor propune o selecție de produse care nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a oricărei femei, pe care le-a testat beauty editorul Elle pe propria piele și pe care le-a ales din zeci de produse. În plus, telespectatoarele vor afla cum se poate stiliza clasicul pulover bej în combinații surprinzătoare.

Pe lângă aceste puncte forte ale emisiunii, pentru a păstra autenticitatea și pentru ca telespectatoarele să primească informația direct de la sursă', gazda emisiuni va fi chiar Roxana Voloșeniuc – de 20 de ani redactor-șef al revistei Elle. Aceasta ne spune:

Pentru redacția Elle, trecerea din print la video&TV a fost o mare provocare, dar sunt mândră că membrii echipei au acceptat-o și i-au făcut față cu brio. Astfel, universul Elle a ajuns pe micile ecrane, iar interesul din partea telespectatorilor Prima TV ne motivează să găsim subiecte din ce în ce mai interesante, să le prezentăm într-un mod mai atractiv și să demonstrăm că moda nu este un subiect atât de frivol cum ar putea părea la prima vedere. Pentru că emisiunea Elle on TV abordează cele mai relevante subiecte din lumea modei și a stilului, a produselor cosmetice și a îngrijirii personale, dar și teme sociale complexe și controversate, de la feminism la LGBT. Editorii Elle sunt mereu în primul rând la prezentările de modă de la Paris, New York sau Milano, dar nu se feresc nici de subiecte incomode! Așa că stați cu ochii pe noi și urmăriți-ne în cel de-al doilea sezon Elle on TV la Prima TV.'

 

Toate aceste noutăți vor fi în fiecare duminică, de la ora 13:30, începând cu 3 martie, doar la Prima TV, în emisiunea  Elle on TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare