; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duelul pianelor

Emisiunea „Duelul pianelor” revine din 14 octombrie la TVR 2

13 October 2017

Din 14 octombrie, de la ora 20.00, la TVR 2, Paula, Ovi și Adrian Enache revin cu emisiunea muzicală „Duelul pianelor'.

 

„Duelul pianelor' va avea o grafică nouă, mai dinamică și mai modernă, iar invitații sunt „unul și unul'. Printre noutăți se numără rubricile „AS-ul din culise' și „Tributul' celor trei gazde pentru marii artiști. În 2017, se împlinesc 40 de ani de la trecerea în neființă a Regelui RocknRoll, iar în prima ediție, sâmbătă, 14 octombrie, Paula, Ovi și Adrian Enache își aduc tributul interpretând cele mai frumoase melodii ale legendarului Elvis Priestley.

„Duelul pianelor' debutează cu Chef-ii Antonio Passarelli și Jakob Hausman, parteneri în prima ediție în echipa Paulei. Ovi se va duela pe note muzicale susținut de actorii Magda Catone și Claudiu Bleonț. În debutul celui de-al treilea sezon, Antonio Passarelli dezvăluie și o rețetă. E drept că nimeni nu a văzut-o „în oală' și este folosită în bucătărie, ca pedeapsă.

Mai mult, debutul celui de-al treilea sezon dă startul unui concurs nou, „Duel pe Facebook'. În această vară, Paula, Ovi şi Adrian s-au întâlnit cu foarte mulți debutanți în interpretări live, i-au ascultat cu atenție și au ales cele mai bune 22 de voci. Începând de sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 20.00 pe concurenți îi veți vedea pe Facebook la „Duelul pianelor', într-o competiție muzicală ce le poate aduce nu doar titlul de vedetă în cadrul emisiunii, ci și premiul de 2.000 de lei.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare