; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Mihai   Andra Visan ROventura editia din 16 noiembrie

Emisiunea dedicată călătoriilor, „ROventura”, revine cu un nou sezon, sâmbăta aceasta, la Kanal D

14 November 2019

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, emisiunea magazin ROventura' revine în casele telespectatorilor, cu un nou sezon. 

În ediţia de sâmbătă, gazdele emisiunii, George Mihai şi Andra Vişan, ne invită într-o călătorie magnifică, prin intermediul ROventura', pe malul Dunării, în Mehedinţi, prin Defileul Cazanelor. 

Defileul Cazanelor este, de departe, cea mai spectaculoasă porţiune de pe întregul curs al Amazonului Europei, de la izvoare până la vărsare.  Din cele şapte tabule (n.r. tabula – placă memorială), ridicate de împaratul Traian pe malul Dunării, există una singură care atesta prezenţa romanilor pe aceste meleaguri, în urmă cu cca 2000 de ani. Pe malul românesc al Fluviului se înalţă mândru chipul cioplit în piatră al lui Decebal, cea mai mare statuie de piatră din Europa, şi a şasea ca dimensiune, din lume, a carei realizare a costat aproximativ 1 milion de dolari, în momentul realizării (n.r. anii 1994-2004).

Pas cu pas vom vizita, prin intermediul emisiunii, golful Mraconia, peştera Ponicova, şi ne vom opri în Eşelniţa, loc renumit pentru savuroasele preparate din peşte. Nu rataţi o călătorie senzaţională pe Dunăre, în una dintre cele mai spectaculoase locuri din Europa, Defileul Cazanelor Dunării, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-o nouă ediţie ROventura', la Kanal D. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare