;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prima tv

Emisiunea de parenting „Supernanny” revine la Prima TV. Cine o va prezenta

23 November 2020

Celebra emisiune de parenting din toată lumea se întoarce în România, la Prima TV. Un nou sezon al reality-show-ului Supernanny va fi difuzat în curând de Prima TV iar Urania Cremene îi așteaptă pe toți cei care doresc un sprijin pentru a găsi soluția potrivită în relația cu copiii lor să se înscrie la casting. Înscrierile se pot face la telefonul 0730.101.024 și pe [email protected].  

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume dezvoltată după Teoria Autodeterminării. În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinți din toată țara.

Trăim vremuri complicate. Lumea se schimbă și… ne schimbă, dar prima grijă a noastră, a părinților, rămâne aceeași: copiii. Cum îi înțelegem? Cum ne înțelegem cu ei? Cum putem fi părinți perfecți într-o lume… imperfectă? Toate răspunsurile, în curând, la Prima TV. Acolo unde… voi fi Supernanny. Sunt onorată să vă anunț că voi fi parte a acestui proiect minunat, la Prima TV. Vom descoperi împreună secretele unei relații perfecte cu copiii noștri, pentru că și cei mari, ca și cei mici, au mereu de învățat. Chemați-mă cu toată încrederea în casele voastre și veți vedea că orice problemă are soluție și că ei, copiii, sunt mai cuminti decât credeți. V-aștept pentru înscrieri' spune Urania Cremene cunoscuta specialistă în parenting din România. 

Părinții care îşi doresc să trăiască experienţa Supernanny se pot înscrie la numerele de telefon 0730 101 024 și la adresa de e-mail [email protected].

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare