; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Constantin60mic

Emisiunea “Constantin 60” revine cu un nou sezon, la Prima TV

29 September 2015

Emisiunea Constantin 60', care a debutat pe 1 martie 2015 la Prima TV, revine duminică 4 octombrie, în grila postului, păstrându-și ziua de difuzare dar la o oră modificată, 22.45.

Constantin60mic

În sezonul de primăvară, Alexandru Constantin a avut în platou nume celebre precum Andreea Marin, Stela Enache, Carmen Brumă sau Bogdan Vlădău, iar prezentatorul promite că, și în această toamnă, va reveni cu invitați de același calibru.

Alex_Constantin_Prima_TV

„După un sezon în care telespectatorii Prima TV au ascultat povești de viață savuroase, sunt extrem de fericit că revin pe micile ecrane cu proiectul meu de suflet', spune Alex Constantin. „Promit și de această dată, o producție de televiziune specială, în care scandalurile și bătăile, cu care suntem de-a dreptul invadați în unele emisiuni autohtone, nu vor exista. Pentru mine, calitatea primează, dincolo de absolut orice. Celebritățile cu povești de viață ce merită auzite vor veni la «Constantin 60» pentru o discuție ca-ntre prieteni', conchide prezentatorul.

În prima emisiune din noul sezon, Ramona Bădescu va fi invitată la Constantin 60' în platou pentru a ne dezvălui care sunt secretele din spatele celebrității, iar în următoarele ediții, le veți putea vedea, printre alții, pe Andreea Răducan, Carmen Tănase sau Natașa Raab.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare