; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral   Ce spun romanii

Emisiunea „Ce spun românii” sărbătorește la Pro TV ediția 1.000

25 September 2019

Am întrebat 100 de români: ce emisiune ajunge miercuri, 25 septembrie, la ediția cu numărul 1000? Iar ei ne-au răspuns: Ce spun românii! După 6 sezoane, Cabral sărbătorește astăzi alături de două familii inspirate și pregătite să câștige cât mai mulți bani răspunzând la o serie de întrebări adresate unui eșantion de 100 de persoane.

 

De la lansare, în emisiunea Ce spun românii au participat 1.150 de echipe, iar din cele 63 de familii care au ajuns până-n finală, 37 au câștigat marele premiu de 20.000 de lei. Cabral a adresat 11.762 de întrebări dintr-un total de 25.000 de întrebări testate în sondajele echipei de producție, iar răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1 milion de euro. Cele 1.000 de ediții au fost filmate în 275 de zile și au cumulat aproximativ 2.750 de ore de material video.

 

'Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte. S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune. Ne găsesc oricând pe [email protected]!', a spus Cabral. 

 

La ediția cu numărul 1.000, Ce spun românii îți dă 10 premii a câte 1.000 de lei!

 

În ediția de miercuri sunteți invitați la… un selfie care vă poate aduce 1.000 de lei! Mecanismul este simplu: în timpul ediției Ce spun românii 1.000, fă-ți un selfie în care să se vadă logo-ul emisiunii la televizor și trimite-l pe Whatsapp la 0751.121.101 sau într-un comentariu pe pagina de Facebook a emisiunii, la postarea referitoare la concurs! Singurele mesaje/comentarii valide, care vor trece mai departe și vor avea șansă la câștig, vor fi cele trimise în timpul difuzării emisiunii la PRO TV, adică miercuri, 25 septembrie, de la ora 18:00, imediat după momentul în care este anunțată începerea concursului! Cum se stabilesc câștigătorii? Primul venit… primul servit! Primii 5 care trimit selfie-urile pe Whatsapp primesc câte 1.000 de lei și primii 5 care postează comentariu pe Facebook la postarea dedicată primesc și ei tot câte 1.000 de lei! Mai multe detalii sunt disponibile pe cespunromanii.protv.ro

 

Ce întrebări le vor da bătăi de cap celor două familii, dar și ce răspunsuri au oferit cei 100 de români, vedem astăzi, într-o ediție specială Ce spun românii, de la ora 18:00, la PRO TV. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare