; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magdalena Iurescu si Virgil Iantu

Emisiunea „Câștigă România” ajunge la finalul sezonului. Iată ce ediție de excepție pregătește TVR 2

06 December 2018

Ediţie eveniment „Câştigă România!'. Joi, 6 decembrie, de la ora 20.00, Magda Iurescu, prima femeie şi cel mai tânăr concurent care a reuşit să câştige 9 ediţii consecutiv, luptă pentru Marele Premiu.

 

La 27 de ani, Magda Iurescu, tânăra nevăzătoare din comuna Bilca, a reușit să uimească telespectatorii. A străbătut cu ajutorul memoriei fiecare judeţ al României şi a demonstrat, după ce a câştigat nouă ediţii şi 14.400 de lei, că este cel mai pregătit concurent din sezonul 4 al concursului de cultura generala difuzat de TVR 2, Câştigă România!'.  De Mos Nicolae, tanăra speră că va fi învingătoare în cea de-a zecea ediţie şi va lua Marele Premiu „Câştigă România!', o maşină marcă românească.

 

Absolventă a Universităţii „Ştefan cel Mare' din Suceava, ca şefă de promoţie, Magdalena Iurescu are doctoratul în gramatica limbii române. Lipsa vederii nu a împiedicat-o să fie o tânără normală, care iubeşte să înoate, să meargă pe bicicletă și spune că dacă ar fi văzut, ar fi ales să devină arhitect. Visul ei este să devină profesoară chiar la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Buzau, pe care l-a urmat.

 

Astăzi, o mare finală “Câştiga Romania!”, iar emoțiile vor atinge cote maxime, mai ales că Magdalena Iurescu va întâlni alţi doi concurenţi extrem de puternici: Florin Stoica (50 de ani), din Bucureşti şi Mircea Nistor (50 de ani) din Toplița. Va fi Magdalena Iurescu marele câştigător al sezonului patru „Câştigă România!'? Răspunsul îl vom afla în această seară, de la ora 20.00, la TVR 2.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare