; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Andrei

Emisiunea „Burlacul” începe diseară la Antena 1 | Cine este noul „burlac”

15 January 2015

Cel de-al cincilea sezon al show-ului „Burlacul', care îl are ca protagonist pe Andrei Andrei, începe în această seară la Antena 1, de la 20.30.

Andrei Andrei

20 de tinere, diferite ca înfățișare și fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe noul „burlac', fotomodelul Andrei Andrei.

În prima ediție din acest sezon al emisiunii „Burlacul', fotomodelul Andrei Andrei va decide, în cadrul ceremoniei trandafirului, care sunt cele zece fete care vor primi biletul către Portugalia.

Formatul show-ului nu a suferit multe modificări.

Burlacul

Nu mai puțin de 20 de tinere încearcă să-l seducă pe burlac, în cazul de față Andrei. Dintre acestea doar zece vor pleca într-o „tabără' cu scopul de a-l câștiga pe burlac. Câte o concurentă va fi eliminată la finalul fiecărei ediții, dar pot exista și răsturnări de situație, astfel încât „burlacul' să elimine mai multe concurente în același timp sau chiar niciuna.

Andrei declară că, în ceea ce-l privește, femeia ideală trebuie să fie „normală, dar să aibă nebunia ei, caldă, naturală, sinceră', iar cele 20 de tinere vor avea la dispoziție doar două ore pentru a-l convinge că se pot ridica la nivelul idealului său și că merită să fie luate în călătoria vieții lor, în Portugalia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare