; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul

Emisiunea „Burlacul” ajunge la final. Când va fi difuzată ultima ediție

17 June 2021

Show-ul „Burlacul' a revenit în grila Antenei 1 cu sezonul 6 la începutul lunii martie, după o pauză de aproape șase ani. Emisiunea l-a adus în rolul de burlac pe Andi Constantin, dar și pe Răzvan Fodor în postura de prezentator.

Al șaselea sezon „Burlacul' l-a avut protagonist pe Andi Constantin. Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi a pornit pregătit își găsească aleasa inimii!

La începutul sezonului „Burlacul', Andi a pornit într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia în compania a 25 de femei. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele s-au luptat pentru a-i atrage atenția Burlacului. Înainte de a pleca spre Turcia, acolo unde s-a filmat aproape toată emisiunea, Andi Constantin a eliminat chiar la finalul primei ediții 10 concurente și doar 15 au avut norocul să lupte mai departe pentru inima sa.

„Când mi-a fost propus acest proiect mă aflam într-o etapă a vieții în care simțeam că singurul lucru care îmi lipsește pentru a mă considera un om împlinit este să am alături o persoană pe care să o iubesc și care să mă iubească. Am considerat că propunerea venită din partea Antenei 1 este semnul că acesta este drumul pe care trebuie să merg, pentru că a fost atât de mare coincidența între dorința mea și a lor de a relua acest format după șase ani de pauză', a declarat Andi Constantin pentru TVMania. 

 Vezi galeria foto >

Când va fi difuzată ultima ediție a emisiunii „Burlacul'

Finala „Burlacul' se apropie de final și aduce o nouă schimbare în grila Antenei 1. Dacă la debutul emisiunii show-ul era difuzat vinerea, de la 20.30, după doar 5 ediții Antena 1 a hotărât să schimbe grila postului din cauza audiențelor scăzute. Astfel, din aprilie și până în prezent emisiunea a fost difuzată în fiecare joi de la ora 23.00.

Finala „Burlacul' va fi difuzată la Antena 1 joi, 1 iulie, conform programului primit de Tvmania de la postul TV și va fi transmisă de la ora 20.30.

Până atunci, reality show-ul va fi în continuare difuzat joia de la ora 23.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare