; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo_ai_stil!   Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil!” începe la Kanal D pe 22 august

04 August 2016

„Bravo, ai stil!' va debuta pe 22 august, la Kanal D, şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00 şi în fiecare duminică, de la ora 20.00. Emisiunea „Bravo, ai stil!' are la bază formatul internaţional „My Style Rocks'.

Bravo_ai_stil! - Kanal D

În timpul săptămânii, 10 concurente ambiţioase vor face tot posibilul pentru a demonstra că ştiu să îşi pună în valoare personalitatea prin ţinute inspirat alese, în urma temelor impuse: cum te îmbraci la o cină la restaurant, petrecere cu prietenii, interviu de angajare etc. În galele din weekend, vor avea loc eliminările, integrate în spectacole cu invitaţi speciali din diverse domenii – muzică, film, televiziune sau fashion. Aceştia vor fi şi juraţi, părerea lor cântărind în decizia finală din gala respectivă.

Pretentatoarea Ilinca Vandici şi juraţii Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, vor face spectacol cu ţinute de la case renumite de modă şi vor da lecţii de stil şi atitudine concurentelor. Show-ul conţine şi o componentă puternică de reality, miza concursului determinându-le pe participante să dezvolte adevărate strategii pentru a ajunge în finala ce le poate aduce 100.000 de lei şi o carieră în televiziune.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare