; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici   Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! All Stars” își alege, sâmbătă seară, câștigătoarea sezonului

11 June 2018

Mai sunt doar cinci zile până la Marea Finală, „Bravo, ai stil! All Stars', care va avea loc în direct, sâmbătă de la ora 22:00, atunci când va fi desemnată câștigătoarea Marelui premiu pus în joc, 100.000 lei, dar și a titlului de „Cea mai stilată femeie din România'.

Patru concurente au rămas în cursă după șase luni de competiție strânsă. Silvia, Iuliana, Marisa și Alina vor avea de înfruntat o nouă săptămână în care să-i convingă pe telespectatori, dar și pe jurați că merită toată aprecierea acestora.

Telespectatorii au posibilitatea, pe parcursul întregii săptămâni, să-și susțină favorita trimițând un SMS la 1230, cu numele concurentei preferate! Sesiunea de votare va fi deschisă până la Marea Finală „Bravo, ai stil! All stars”, difuzată în direct, pe 16 iunie, și se va închide în momentul în care Ilinca va spune în emisiune „STOP VOT!'. (Tariful este de 1,19 EURO/sms, cu TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile si Vodafone, tarif aplicat automat)

„Ultima săptămână este cea mai dificilă, cea mai încărcată de emoție și cea mai tensionată, din toate punctele de vedere.  (…) Așteptăm cu mare drag toată susținerea voastră pentru că stiți bine, voi (telespectatorii – n.r.) sunteți cei care decideți cine va fi încoronată Regina acestui sezon, câștigătoarea supremă', spune Ilinca Vandici.

Nu ratati ultimele editii Bravo, ai stil! All Stars', de luni pana vineri de la ora 16:30, si Marea Finala, sambata, 16 iunie, de la ora 22:00, cu momentele pline de tensiune in care telespectatorii vor alege, in direct, marea castigatoare a acestui sezon Bravo, ai stil!'.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare