; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emisiunea Andreei Marin își schimbă ora de difuzare

13 June 2012

Emisiunea „Trezește România', pe care Andreea Marin o prezintă la Realitatea TV, își va schimba ora de difuzare începând de vinerea aceasta. Așadar, din 15 iunie, vă veți putea întâlni cu Andreea de la ora 21.00, în loc de 18.45.

În emisiunea din această vineri, o veți revedea în direct pe Georgiana, o fetiță de opt ani din satul Brezoaiele, județul  Dâmbovița, care scrie versuri, deși locuiește într-un bordei care n-a avut până acum curent electric.

Săptămâna trecută, echipa „Trezește România' a adus-o pe Georgiana să vadă Bucureștiul, iar seara, Georgiana și mama ei au stat în primul rând al Sălii Mari de la Teatrul Național, alături de Andreea Marin și Ștefan Bănică. Ei au urmărit concertul marelui violonist Alexandru Tomescu.

Tot vinerea aceasta, veți călători cu Andreea la Innsbruck, unde a realizat un interviu cu o româncă extraordinară și la Târgu Mureș, unde sportivul de performanță care și-a pierdut piciorul în urma unui accident va spune povestea sa de succes, el redevenind campion mondial, în ciuda problemelor de sănătate și ajutându-i astăzi pe alții, la rândul lui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare