; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Bittman

Emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman, are premiera pe 12 octombrie

03 October 2017

Show-ul în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, „Aici eu sunt vedeta', are premiera joi, 12 octombrie, de la ora 21.15, la Antena 1.

Emisiunea prezentată de Dan Bittman va aduce celebrităţile așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Totul va fi o competiție între părinți și copii care în final va demontra cât de bine se cunosc între ei.

„Am emoții, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Fiecare echipă copil-părinte va trebui să câștige puncte, dar și bani pentru o familie cu probleme. La finalul fiecărei ediții, vom avea o echipă câștigătoare, care va dona banii strânși într-un scop caritabil. Și asta nu-i tot. La “Aici eu sunt vedeta”, telespectatorul va avea acces în casa vedetei, în cercul său intim, pentru că noi mergem și filmăm și acasă la invitații noștri, unde îi surprindem în diverse ipostaze. Și chiar e foarte haios ceea ce se întâmplă”, spune Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

Vor exista însă și excepții la Aici eu sunt vedeta', când bunicii celebri vor face echipă cu nepoții lor. Și asta pentru că celebritățile invitate au o relație foarte apropiată cu nepoții lor, locuiesc în aceeași casă și, practic, sunt de nedespărțit.

“Aici eu sunt vedeta” este realizată după formatul britanic “Big Star’s Little Star”.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare