; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emisiunea “Replay” trece la TVR 1

21 February 2011

Replay - Olaianos si Mitran1Programul de analiză fotbalistică găzduit de Marian Olaianos şi Marius Mitran va trece astăzi de pe TVR 2 pe TVR 1, cu un format extins la 90 de minute. Emisiunea va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 23.10.

Primele ediţii din noul sezon Replay' vor spune povestea României în preliminariile Campionatului Mondial din 1998, cu imagini în exclusivitate, din culisele naţionalei, filmate de Constantin Tufeanu, operatorul echipei naţionale.

„Cineva m-a întrebat cândva care e reţeta succesului pentru «Replay». Simplificat, răspunsul arată aşa: emisiune de emisiune, încerc să dau pe ecran ceea ce aş vrea să văd eu acasă, ca telespectator', a declarat Marian Olaianos.

În noul format, el va propune şi un moment de „respiro' în atmosfera strict fotbalistică specifică emisiunii: rubrica „Maşina timpului' va prezenta, săptămânal, câte un eveniment sportiv extra-fotbal care a făcut istorie, ca prima notă de 10 din gimnastica mondială, obţinută de Nadia Comăneci la Montreal, în 1976.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare