Homepage  / Vedete străine

Emily Ratajkowski, într-o rochie transparentă, creată de un designer român. Cum a reacționat la vederea paparazzilor

Emily Ratajkowski, într-o rochie transparentă, creată de un designer român. Cum a reacționat la vederea paparazzilor
4

de Redactia Tvmania,

Emily Ratajkovski, una dintre cele mai apreciate modele internaționale, a captat privirile tuturor prin apariția sa îndrăzneață pe străzile newyorkeze, purtând o creație a unui designer român. Nu este prima vedetă din străinătate care poartă acest brand autohton.

Designerul român Andreea Bădală este, din ce în ce mai des, alegerea vedetelor de talie mondială. La numai două săptămâni de când Pamela Anderson și-a celebrat feminitatea purtând „Murmur” în editorialul Fashion Magazine Canada, îndrăgita Emrata a purtat o rochie transparentă semnată de același brand românesc, lucrată chiar în atelierele din București. Fotografii: PROFIMEDIA

Emily Ratajkowski, într-o ținută sexy, creată de o româncă

Săptămâna trecută, Emily Ratajkovski (32 de ani) a fost surprinsă de paparazzi, afișând în celebrul cartier Manhattan, din New York, o rochie transparentă, care nu lăsa loc imaginației. Cu lenjeria intimă la vedere, modelul și-a acoperit fața din cauza fotografilor, dar nu și corpul, scrie The Sun. Nu ar fi avut de ce, întrucât arată senzațional în rochia sexy, creată de românca noastră.

Brand-ul de haine pentru damă lansat în România în 2011, de Andreea Bădală, a fost purtat de mai multe vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry.

EXCLUSIVE: Emily Ratajkowski Is Seen Out Walking in NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pamela Anderson, pictorial în ținute românești

Vedeta internațională Pamela Anderson a afișat, și ea, o piesă creată de Andreea Bădală, în cel mai nou număr al prestigioasei reviste Fashion Magazine Canada. Editorialul surprinde și celebrează transformarea și renașterea ei recentă, iar alegerea vestimentară vine ca o completare a noii sale direcții estetice.

Aceeași piesă creată de designer-ul român a fost aleasă și de alte vedete internaționale de-a lungul anilor: Paris Hilton a purtat-o pe coperta Cosmopolitan Spain, iar Draya Michelle a furat privirile tuturor, defilând pe străzile newyorkeze în bra top-ul Sculpt, la NY Fashion Week.

Citește și: Pamela Anderson, nemachiată la Săptămâna Modei de la Paris. Reacția lui Jamie Lee Curtis: „Sunt uluită de acest act de curaj”

Citește și: Pamela Anderson și soțul ei, Dan Hayhurst, divorțează. A cincea căsnicie a durat doar un an

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton