Homepage  / Vedete străine

Emily Osment din „Hannah Montana” s-a logodit. Cum arată inelul neobișnuit primit de la iubitul ei

Emily Osment din „Hannah Montana” s-a logodit. Cum arată inelul neobișnuit primit de la iubitul ei
6

de Roxana Mirea,

Emily Osment, cea care a interpretat-o pe Lilly Truscott în serialul „Hannah Montana”, s-a logodit! Actrița a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Jack Anthony, care i-a duruit un inel de logodnă unic. Anunțul a fost făcut de Emily Osment, care este mai fericită ca niciodată.

Emily Osment s-a logodit

Emily Osment este o viitoare mireasă! Fosta vedetă din „Hannah Montana”, în vârstă de 31 de ani, a intrat duminică pe Instagram pentru a anunța că s-a logodit cu Jack Anthony. Osment a împărtășit vestea alături de o fotografie uimitoare a inelului ei de logodnă, care prezintă două pietre așezate una lângă alta. În fotografie, care a fost făcută în Parcul Național Yosemite, ea își ține mâna în sus, în timp ce logodnicul ei stă în fundal.

Ea a împărtășit, de asemenea, o fotografie cu două insigne care prezentau fotografii cu ea și iubitul ei, pe când erau copii. Broșa cu Anthony, care îl arăta purtând o pălărie de cowboy, includea cuvintele „Vrei să te căsătorești cu mine?”. Între timp, pe insigna lui Emily Osment, care o înfățișa într-o rochie albă, scria simplu: „Da!”.

Această persoană magică, frumoasă și caleidoscopică m-a cerut în căsătorie în acest weekend”, a scris ea alături de cele două imagini. „Nu știam că viața poate fi atât de dulce sau că pot fi vreodată atât de delirant de fericită.”

„Sunt atât de mândră de viața pe care am construit-o împreună și de oamenii care am devenit în ultimii ani. Această iubire este atât de mare și doar a noastră și știu că poate face orice”, a adăugat Osment. „Sunt atât de onorată să stau lângă tine în fiecare zi. Te iubesc, Jack.”

Jack Anthony, un expert în strategii de parteneriate, a început să apară pentru prima dată pe Instagramul lui Emily Osment în 2021, deși nu este clar de când sunt cu adevărat împreună.

Emily Osment din „Hannah Montana” s-a logoditIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton