Homepage  / Netflix

Emily in Paris va avea și al cincilea sezon. Netflix a confirmat continuarea seriei. Când vor începe filmările

Emily in Paris va avea și al cincilea sezon. Netflix a confirmat continuarea seriei. Când vor începe filmările
15

de Cristina Țapu,

Vești bune pentru fanii serialului Emily in Paris. Netflix a confirmat că serialul atât de apreciat de fanii din întreaga lume se va întoarce pe micile ecrane cu cel de-al cincilea sezon. Iată detaliile!

Emily in Paris va reveni pe Netflix cu un nou sezon

Emily in Paris sezonul 4 a ajuns pe Netflix, iar echipa pare să viseze deja la un alt sezon. Un indiciu major privind existența unui al cincilea sezon a fost oferit la începutul acestui an în timpul Festivalului de Film de la Cannes la Gala amfAR, care strânge bani pentru cercetarea HIV și SIDA. Unul dintre premiile scoase la licitație a fost un rol de invitat în cel de-al cincilea sezon Emily in Paris.

Supermodelul Winnie Harlow și actrița Paris Jackson au prezentat premiul în numele creatorului emisiunii, Darren Star. „Unul dintre voi va pleca de aici în această seară cu un rol principal în sezonul 5 al serialului de succes Emily In Paris”, a spus Jackson mulțimii.

Eugenio Franceschini i-a dezvăluit lui Lily Collins frumusețile RomeiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ea și Harlow au menționat, de asemenea, că sezonul va începe filmările la mijlocul anului 2025, potrivit Variety. Acum, zvonurile au luat sfârșit căci Netflix a anunțat oficial existența unui nou sezon. „Este oficial! Emily in Paris se întoarce cu sezonul 5!” a fost mesajul scris pe pagina oficială a platformei Netflix România.

Sezonul al patrulea s-a bucurat de succes în rândul fanilor

Al patrulea sezon s-a filmat anul acesta, din ianuarie până în mai, spre deosebire de sezoanele anterioare, care s-au filmat la Paris în timpul verii. Filmările pentru sezonul al patrulea au fost devansate însă din cauza Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, care au interzis toate filmările din luna iunie și până în septembrie.

Fanii serialului s-au bucurat însă că parte de noul sezon mai devreme decât de obicei. Pe lângă personajele deja cunoscute ale serialului, Darren Star s-a gândit să aibă două triunghiuri amoroase în noua poveste, așa că i-a rezervat un rol mai consistent grecoaicei Sofia (Melia Kreiling), care nu figurează pe generic, dar apare în trailer.

De asemenea, Lucien Laviscount, care îl joacă pe Alfie, fostul iubit al lui Emily, va reveni, fiindcă personajul său va fi unul recurent. Darren Star a spus că „simte că Alfie nu mai poate fi o apariție romantică în peisaj, dar acum poate funcționa ca partener de afaceri pentru Gabriel, deci cu siguranță are un motiv să rămână în Orașul Luminilor”.

Sursă foto: Netflix

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton