Homepage  / Vedete româneşti

Emily Burghelea, transformare de look. Cum arată prezentatoarea la o lună de la accidentul care a fost la un pas de a-i curma viața

Emily Burghelea, transformare de look. Cum arată prezentatoarea la o lună de la accidentul care a fost la un pas de a-i curma viața
13

de Cristina Țapu,

Emily Burghelea a trecut printr-un accident teribil în urmă cu aproximativ o lună, iar în prezent se află în plin proces de recuperare după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Emily a distribuit noi imagini pe contul personal de Instagram, în care a prezentat fanilor schimbarea de look pe care și-a făcut-o.

Emily Burghelea, transformare de look

Emily Burghelea a trecut prin momente delicate în urmă cu o lună atunci când a fost victima unui accident rutier deosebit de grav. Ea se afla în taxi alături de nasa sa, în Mauritius, și se îndrepta spre aeroport atunci când șoferul autoturismului a intrat într-un TIR.

Rănile pe care Emily le-a avut în urma impactului au fost unele deosebit de grave, iar aceasta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale la nivelul feței. Din fericire, operațiile au fost reușite, iar Emily se află în proces de recuperare și se simte din ce în ce mai bine, parcă renăscând din propria cenușă.

emily 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Vedeta a decis să treacă printr-o schimbare de look pentru a-și ridica moralul, așadar s-a tuns, iar acum are o coafură complet diferită. Ea a distribuit imagini pe pagina personală de Instagram și a vorbit despre starea sa.

„Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări, mereu se spune că tot răul este spre bine iar eu acum păsesc încrezătoare spre o nouă etapă. New me”, a scris creatoarea de conținut în dreptul fotografiei care a fost apreciată de către fanii săi. Emily s-a fotografiat în parc alături de cele două fetițe și de cel mai nou membru al familiei, un câine pe care ea și soțul ei l-au adoptat recent.

Emily Burghelea a suferit un accident grav de mașină  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Emily Burghelea a fost implicată într-un accident foarte grav la începutul lunii iulie

Emily Burghelea și-a șocat fanii de pe Instagram în momentul în care a publicat o serie de imagini în care apare desfigurată. Inițial, influencerița nu a oferit niciun detaliu despre ce s-a întâmplat cu ea. Apoi, ea a declarat că a suferit un accident grav de mașină și că este mirată de faptul că a scăpat cu viață. Emily și nașa ei se aflau într-un taxi în momentul în care mașina a intrat frontal într-un TIR. 

Vreau să cred că e doar un coșmar. E un miracol că am rămas în viață”, a scris ea la Insta Story, înainte de a publica un material video cu accidentul care a avut loc la începutul lunii iulie.

Sursă foto: Instagram Emily Burghelea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton