Homepage  / Vedete româneşti

Emily Burghelea revine pe micul ecran la două luni după accidentul care i-a pus viața în pericol. Cu ce post de televiziune a semnat

Emily Burghelea revine pe micul ecran la două luni după accidentul care i-a pus viața în pericol. Cu ce post de televiziune a semnat
14

de Cristina Țapu,

Emily Burghelea, în vârstă de 25 de ani, este gata să revină pe micul ecran la două luni din momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident care a avut loc în Mauritius. Iată cu ce post de televiziune a semnat îndrăgita vedetă!

Emily Burghelea revine pe micul ecran la două luni după accidentul care i-a pus viața în pericol

Emily Burghelea a suferit un accident cumplit, în urmă cu aproximativ două luni, în timp ce se afla în Mauritius. Prezentatoarea a fost la un pas de a-și pierde viața și a suferit operații multiple, însă în prezent pare să se fi recuperat aproape complet și este gata să-și reia activitățile de zi cu zi. Mai mult decât atât, Emily Burghelea va reveni pe micul ecran, la PRO TV, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” unde va prezenta o rubrică de parenting.

emily burgheleaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Aceasta este clar săptămâna noilor începuturi și mă bucur să vă spun că revin la TV!!!! Ne vom vedea în fiecare vineri la emisiunea mea de suflet, Vorbește Lumea, unde v-am pregătit multe surprize extrem de frumoase!!!! În fiecare vineri, vă aduc o rubrică dedicată părinților și celor mici, prin care vom descoperi împreună tainele creșterii copilului într-un mod sănătos și plin de bucurie!”, a scris Emily pe pagina contului de Instagram.

Emily Burghelea a trecut prin momente delicate în urmă cu o lună atunci când a fost victima unui accident rutier deosebit de grav. Ea se afla în taxi alături de nașa sa, în Mauritius, și se îndrepta spre aeroport atunci când șoferul autoturismului a intrat într-un TIR.

emily burghelea 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 14

Emily Burghelea a suferit un accident grav în urmă cu două luni

Rănile pe care Emily le-a avut în urma impactului au fost unele deosebit de grave, iar aceasta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale la nivelul feței. Din fericire, operațiile au fost reușite, iar Emily s-a refăcut complet și se simte mai bine ca oricând, gata de noi proiecte și de reîntâlnirea cu telespectatorii.

Emily Burghelea și-a șocat fanii de pe Instagram în momentul în care a publicat o serie de imagini în care apare desfigurată. Inițial, influencerița nu a oferit niciun detaliu despre ce s-a întâmplat cu ea. Apoi, ea a declarat că a suferit un accident grav de mașină și că este mirată de faptul că a scăpat cu viață. Emily și nașa ei se aflau într-un taxi în momentul în care mașina a intrat frontal într-un TIR. 

Vreau să cred că e doar un coșmar. E un miracol că am rămas în viață”, a scris ea la Insta Story, înainte de a publica un material video cu accidentul care a avut loc la începutul lunii iulie.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton