Homepage  / Vedete româneşti

Emily Burghelea, imagini superbe cu soțul ei și copiii lor din vacanța în Maldive. „Să ne iubim până la apusul nostru”

Emily Burghelea, imagini superbe cu soțul ei și copiii lor din vacanța în Maldive. „Să ne iubim până la apusul nostru”
14

de Roxana Mirea,

Emily Burghelea a publicat o serie de imagini emoționante cu soțul ei, Andrei și cei doi copii. Vedeta se bucură de clipe de neuitat în Maldive, acolo unde a petrecut și Paștele. În plus, ziua lui Andrei a picat chiar de Paște, anul acesta, iar Emily Burghelea i-a dedicat un mesaj emoționant. Ea a publicat și o serie de imagini superbe din vacanța în Maldive.

Emily Burghelea, imagini superbe din Maldive 

Emily Burghelea a petrecut Paștele în Maldive și a avut două motive de sărbătoare. Vedeta s-a îmbarcat într-un avion alături de cei doi copii, iar familia a fost reîntregită câteva zile mai târziu, când pe insulă a ajuns și soțul ei, Andrei. Anul acesta, ziua lui Andrei a picat chiar de Paște. 

„Iepurașul mi-a adus cel mai frumos cadou…. Chiar dacă a zburat 26 de ore și chiar dacă va sta aici cu noi doar puțin, tati a venit să petrecem Paștele împreună….  Odată la 7 ani, Paștele pică de ziua lui Andrei, iar anul asta este anul lui! 

Tot ce-mi doresc pentru el este să fie sănătos! De restul… Ne ocupam noi de toate! La mulți ani, dragostea mea!  Să-ți fie viața presărată cu bucurii, câte stele sunt pe cerul care s-a înseninat când ai venit tu! Te iubim cel mai mult, iar eu iți mulțumesc că-mi faci din fiecare zi o poveste!”, a scris Emily pe contul de Instagram. 

De asemenea, Emily Burghelea a publicat o serie de imagini adorabile din vacanță, în care apare alături de soțul ei, dar și de cei doi copii ai lor, Amedeea, care are 3 ani, și Damian, în vârstă de 2 ani.  

„Îndrăgostiți în Maldive! Un carusel care mă face să plâng…Ultima fotografie este cea mai emoționantă fotografie a noastră. Iubirea noastră a dat roade”, a scris Emily. 

Emily Burghelea, imagini din Maldive  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Ceva mai frumos de atât nu poate să existe” 

De asemenea, și Andrei a publicat o imagine cu el și soția lui, din ziua în care a împlinit 31 de ani. Acesta i-a mulțumit lui Emily pentru cele mai frumoase cadouri: copiii lor.  

„31️. Astăzi, de ziua mea, când împlinesc 31 de ani, vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru cele mai frumoase cadouri pe care mi le-ai oferit vreodată: copiii noștri minunați. 

Consider că Dumnezeu a dorit să ne ofere acest apus splendid, să ne facă să ne iubim până la apusul nostru. 

Ești eroina vieții mele, femeia care transformă zilele obișnuite în povești extraordinare prin simpla ta prezență. Îți mulțumesc că ne împărtășești viața, iubirea și că ne crești îngerii cu atâta dedicație și dragoste. 

Te iubesc astăzi și pentru toate apusurile care ne așteaptă împreună”, a scris acesta pe Instagram.  

Emily Burghelea s-a emoționat și a reacționat în secțiunea de comentarii. „Ceva mai frumos de atât nu poate să existe. Să ne iubim până la apusul nostru. Piele de găină și lacrimi în ochi. Ești de la Dumnezeu!” a reacționat Emily.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton