Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Emily Burghelea, despre cum a ajuns să prezinte „Vorbește lumea”. Ce sfaturi inedite a primit de la Shurubel și Bogdan Ciudoiu 

Emily Burghelea, despre cum a ajuns să prezinte „Vorbește lumea”. Ce sfaturi inedite a primit de la Shurubel și Bogdan Ciudoiu 
13

de Andra Stana,

Emily Burghelea se numără printre noile prezentatoare de la „Vorbește lumea”. Tânăra le are alături pe Majda Aboulumosha și pe Cosmina Păsărin. Schimbarea a survenit după ce Adela Popescu a anunțat că va începe un alt proiect, la același post TV. Iată cum a ajuns fosta asistentă de la „Acces direct” în noua echipă de prezentatoare ale emisiunii matinale de la Pro TV.

Adela Popescu va prezenta alături de Cabral show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, astfel că emisiunea „Vorbește lumea” avea urgent nevoie de noi prezentatori. După ce s-a prezentat la casting, Emily Burghelea a avut norocul să se încadreze perfect în cerințele producătorilor.

Am primit un telefon și mi s-a spus că ar vrea să avem o discuție, poate facem ceva împreună. Nu știam nimic sigur și nu am știut nimic concret până aproape să ajung în ultima rundă de castinguri. Acolo mi s-a spus exact despre ce este vorba în proporție de 100%, până atunci lucrurile erau secrete, nu se știa ce se întâmplă”, a povestit aceasta pentru ego.ro.

„Shurubel, îmi place de Shurubel”

Înainte de prima ediție „Vorbește lumea”, Emily Burghelea a primit sfaturi de la Shurubel, Bogdan, dar și de la Adela Popescu.

Shurubel, îmi place de Shurubel. De fiecare dată face glume superbune. Când am mai venit cu «Iubitul lui Emily» (îi spune după numele contului pe care acesta îl are pe Instagram) pe aici, de fiecare dată rămâneam să vorbim și râdeam. E foarte tare Shurubel.

Și Bogdan, de asemenea, m-am înțeles bine și cu el. Sunt amândoi superbăieți și Adela, la fel. S-au cernut oamenii aici. Toți mi se pare că sunt scoși din rai. Am pus acum un story, am filmat puțin ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Toți sunt fericiți, se vede pe fața lor. Este o energie bună aici, sper să reușim să o transmitem și celor de acasă”, a spus noua prezentatoare de la PRO TV.

Emily Burghelea, despre cum a ajuns să prezinte „Vorbește lumea”. Ce sfaturi inedite a primit de la Shurubel și Bogdan CiudoiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Emily Burghelea: „Adela mi-a zis: o să vezi tu”

Referitor la prima întâlnire pentru Vorbește lumea, Emily Burghelea a povestit, pentru TVmania.ro, că totul a decurs „neașteptat de bine!”.

Părea că ne cunoaștem de-o viață, am avut chimie pe loc și înainte să înceapă casting-ul am discutat subiecte destul de intime, despre viață, relații, tipologii de parteneri și toate acestea fără să ne cunoaștem prea bine! Pe Cosmina am mai întâlnit-o la evenimente, și pe Majda o știam din vedere dar de la cunoștințe până la confidente este un pas uriaș pe care noi l-am făcut instant pentru că am simțit că rezonăm la un alt nivel. Poate ne știm din altă viață…”, ne-a declarat Emily Burghelea.”.

Pe de altă parte, în ceea ce privește sfaturile primite de la prezentatorii consacrați de la „Vorbește lumea”, Emily a menționat o idee prețioasă venită din partea lui Shurubel. Și Adela Popescu a avut ceva de zis.

Adela mi-a spus că și ea are bebelușul mic, aproape de aceeași vârstă cu Amedeuța. Mi-a zis: O să vezi tu. Shurubel mi-a zis: Să rămâi mereu la fel, să ai de fiecare dată aceeași energie bună, pe care o transmiți. Să nu te schimbi deloc.

Bogdan mi-a spus: O să te descurci, o să fii tare, tu ești cea mai mică din grup. Au fost foarte drăguți și sper că se relaxează în această vacanță de care toți aveau, cu siguranță, nevoie. Live-ul te consumă, așa se spune”, a continuat Emily Burghelea.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton