Homepage  / Vedete străine

Emily Blunt și John Krasinski ar fi în prag de divorț după 14 ani de mariaj. Imaginile care au alimentat zvonurile

Emily Blunt și John Krasinski ar fi în prag de divorț după 14 ani de mariaj. Imaginile care au alimentat zvonurile

de Cristina Țapu,

Emily Blunt, în vârstă de 40 de ani, alimentează zvonurile care circulă în ultima perioadă privind divorțul dintre ea și actorul John Krasinski. Emily a participat singură la Governors Awards la câteva zile după ce fanii au dezbătut dacă soțul ei, John Krasinski, a vorbit despre divorț sau despre vreme pe covorul roșu de la Globurile de Aur.

Emily Blunt și John Krasinski au dat naștere zvonurilor privind un eventual divorț

Pentru evenimentul plin de vedete, Blunt, în vârstă de 40 de ani, a optat pentru o rochie neagră uluitoare, care prezenta un decolteu adânc decorat cu bijuterii care se îmbinau într-un colier. Actrița din „Diavolul se îmbracă de la Prada” a participat la gală alături de colegii de breaslă Florence Pugh, Cillian Murphy și Robert Downey Jr.

Blunt și starul din „Office”, care sunt căsătoriți din 2010 și au două fiice, au îngrijorat utilizatorii de social media atunci când telespectatorii au crezut că cuplul ar fi discutat despre divorț chiar pe covorul roșu de la Globurile de Aur.

O discuție de pe covorul roșu a celor doi a ajuns să fie analizată pe rețelele de socializare

Un videoclip TikTok distribuit de CBS, care a difuzat Globurile de Aur, i-a determinat pe utilizatori să devină experți în citirea pe buze și să teoretizeze ce discutau cei doi.

„Am urmărit asta de 500 de ori încercând să mă conving că a spus altceva decât divorț”, a scris un utilizator.

„A spus oare că abia aștept să divorțăm? Și ea a spus hei, iar el a afirmat că vorbește serios…”, a întrebat un altul.

Alți telespectatori au speculat că fostul actor din „Jack Ryan”, în vârstă de 44 de ani, și Blunt vorbeau despre cât de frig era pe covorul roșu.

„O poți auzi spunând ‘De fapt, e cam frig acum’. Iar el îi răspunde: ‘Abia aștept să intru în casă'”, a apreciat un alt cititor amator de citit pe buze.

El spune „Abia aștept să ajung în casă”, iar ea spune „la fel””, a scris un al treilea.

Nici Krasinski și nici Blunt nu au comentat zvonurile, lăsând, probabil, în schimb, ca fascinația fanilor pentru o altă conversație la Globurile de Aur între Selena Gomez și Taylor Swift să preia controlul asupra valului de dezbateri care are loc pe Twitter în aceste zile.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton