; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emily Blunt, în „iadul” corsetelor

03 March 2010

Actriţa engleză (27 de ani), care a jucat rolul titular în pelicula istorică „Tânăra Victoria', a spus că ţinutele de epocă pe care a trebuit să le poarte aproape au sufocat-o, relatează FemaleFirst.co.uk.

„A fost iadul pe pământ!', s-a lamentat Emily. „Când joci un personaj ca regina Victoria ajută să ai un designer vizionar ca Sandy Powell. Însă m-a «încorsetat» până la un pas de moarte. A spus că nu-i pasă că nu pot să respir', şi-a amintit amuzată actriţa.

Ea menţionat, însă, că pelicula chiar a transpus-o în vremurile faimoasei regine a Angliei, şi asta datorită costumelor. „Ar trebui să fiu recunoscătoare, cred', a explicat Blunt.

Englezoaica („Diavolul se îmbracă de la Prada', 2006) a mai declarat că e mândră de formele sale şi că urăşte să fie „prelucrată' digital când apare în diferite reviste.

„Urăsc când picioarele sunt de trei ori mai lungi ca în realitate. E nedrept să oferi o imagine neadevărată. Oricum o să te vadă în filme, aşa că de să acoperi părţile mai plinuţe?', a menţionat Emily.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare