Homepage  / Vedete româneşti

Emilian de la „Te cunosc de undeva” 2022, detalii despre noua sa relație. Cu ce se ocupă iubita lui

Emilian de la „Te cunosc de undeva” 2022, detalii despre noua sa relație. Cu ce se ocupă iubita lui
9

de Roxana Mirea,

Emilian, care în prezent este concurent la „Te cunosc de undeva” 2022, de la Antena 1, a făcut dezvăluiri despre noua lui relație. Artistul a spus cu ce se ocupă iubita lui, dar și care este mai gelos dintre ei doi. Pe de altă parte, Emilian a explicat și de ce el și iubita lui nu stau împreună.

Emilian, de la „Te cunosc de undeva”, despre iubita lui

Emilian a fost invitat în emisiunea online „Dedectorul de minciuni”, găzduită de Oana Radu, pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre noua lui relație. Emilian a spus că iubita lui este designer vestimentar. De asemenea, artistul a declarat că aleasa inimii lui nu este persoană publică.

Întrebat dacă există gelozie între ei, Emilian a spus că: „Depinde de situație. Ea are tot dreptul să fie mai geloasă pentru că sunt fete care îmi mai scriu. Așa a fost și chestia asta cu Bibi, care a dat de înțeles în online că e altceva. Deci are cumva motive să fie mai geloasă decât mine. Și în general femeile sunt mai… aprinse un pic.”

Emilian-de-la-„Te-cunosc-de-undeva-2022-detalii-despre-noua-sa-relatie.-Cu-ce-se-ocupa-iubita-lui-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce Emilian nu locuiește împreună cu iubita lui

Emilian și iubita lui au o relație de un an de zile, însă nu locuiesc încă împreună. Artistul, care acum face echipă cu WRS la „Te cunosc de undeva”, sezonul 18, a explicat că mai are nevoie să mai fie și singur.

Nu. În relații serioase, nu am înșelat niciodată. Nu ne mutăm împreună pentru că am avut o relație serioasă timp de trei ani de zile, în care am stat cu persoana respectivă în aceeași casă și nu a fost bine. Eu sunt o persoană destul de dificil de suportat în anumite contexte. Sunt și foarte blând și foarte drăguț, în general, doar că mă mai apucă pe mine păsărelele. Știi cum e… Artistul mai trebuie lăsat și puțin singur, are nevoie de timpul lui. Hai să stau să mai scriu, să nu știu ce… Ne vedem în fiecare zi. Ori mai dorm eu la ea, doarme ea la mine”, a povestit Emilian.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton