; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Coboram la prima filmari 6

Emilian Oprea și Constantin Cotimanis filmează “Coborâm la prima”. Acțiunea filmului are loc în ziua de după #Colectiv

25 July 2017

Pentru câteva zile, în mijlocul capitalei este un metrou' care a fost construit într-un timp care ar face invidioasă orice primărie: 7 zile.

Vagonul de metrou, instalat în studioul Filmarie de pe Dionisie Lupu, este parte din decorul filmului Coborâm la prima', primul lungmetraj al regizorului Tedy Necula.

Cu o distributie impresionanta (Emilian Oprea, Constantin Cotimanis, Adrian Paduraru, Teodora Mares, Victoria Cocias, Constantin Draganescu, Ela Ionescu, Dan Murzea, Iulia Dumitru), Coboram la prima' spune povestea călătorilor dintr-un vagon de metrou, a doua zi după incendiul de la Colectiv.

Este o poveste pe care o trăim în fiecare zi, suntem în metrou așa cum suntem și în lume – unii lângă alții, împreună –, dacă ne deschidem vedem că avem ce împărtăși. Nu e un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii,' spune Tedy Necula.

Coboram la prima' este un film independent, produs și regizat de Tedy Necula, imaginea este semnată de Alexandru Timosca, iar scenariul îi aparține Alexandrei Axinte.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare