; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu se pregătește de nuntă! Când va face cântăreața de muzică populară pasul cel mare

09 June 2021

După 10 ani de relație, Emilia Ghinescu face anul acesta pasul cel mare: se mărită!

Emilia Ghinescu spune că își dorește să facă nunta în toamna și ar vrea să aibă parte de un eveniment restrâns. La Exclusiv VIP ea a povestit cum va arăta evenimentul.  

„În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă,  ci să avem un bufet suedez.  Eu iubesc peștele,  fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae.  Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău.  Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită.'

În exclusivitate, Emilia Ghinescu i-a mărturisit lui Cristi Brancu în emisiune că va trebui să facă o petrecere dublă.

 „Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea.'

Artista este nerăbdătoare și abia așteaptă să își organizeze în detaliu nunta. Pentru luna de miere are deja câteva destinații favorite. 

„Aș vrea în luna de miere să merg undeva cu apă, gen Maldive, Bali.',  a spus ea la Exclusiv VIP. 

Emilia Ghinescu formează un cuplu cu Sebastian 10 ani și au împreună o fetiță, Anastasia. Artista mai are alte două fiice dintr-o relație anterioară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare