Homepage  / Vedete / Vedete străine

Emilia Clarke și Jason Momoa, imaginea cu 5 milioane de aprecieri. „Mama dragonilor și-a reîntâlnit soțul”

Emilia Clarke și Jason Momoa, imaginea cu 5 milioane de aprecieri. „Mama dragonilor și-a reîntâlnit soțul”
4

de Redactia Tvmania

Jason Momoa și Emilia Clarke, care le-au dat viață personajelor Khal Drogo și Khalessi în producția HBO „Game of Thrones”, au publicat online o serie de imagini împreună, la doi ani de la ultimul episod al serialului fenomen. Fanii de pe rețelele de socializare au fost încântați să vadă noile imagini cu cei doi, iar cifrele spun totul: una dintre fotografii a adunat aproape 5 milioane de aprecieri pe contul de Instagram al actriței.

Cei doi actori s-au reîntâlnit la petrecerea organizată în cinstea lui David Benioff, co-creatorul „Game of Thrones”, care și-a serbat ziua de naștere cu o lună în avans.

Într-una dintre fotografiile apreciate de aproape 5 milioane de fani, Emilia Clarke stă așezată pe piciorul lui Momoa în timp ce zâmbește larg la cameră. Actrița de 34 de ani poartă o rochie neagră și pare un copil alături de Jason (42), care este îmbrăcat în haine de culori deschise.

Emilia Clarke și Jason Momoa, imaginea cu peste 4 milioane de aprecieri. Mama dragonilor și-a reîntâlnit soțul (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„<> (Luna vieții mele), ești minunată, te iubesc pentru totdeauna”., a spus Jason Momoa pe Instagram.

O altă imagine, publicată de Clarke, îl arată pe Momoa în picioare, în timp ce o ține în brațe pe actriță, ambii fericiți să fie din nou împreună. 

Comentariile nu s-au lăsat mult așteptate, fanii fiind fericiți să îi vadă din nou alături de actorii lor preferați din „Urzeala tronurilor”:

„Mama dragonilor și-a întâlnit soțul din nou”,

„Actorii mei preferați într-o fotografie”.

În „Game of Thrones”, serial care a avut 8 sezoane și care a rulat la HBO între anii 2011 și 2019, Jason Momoa a interpretat rolul lui Khal Drogo, partenerul controversat al lui Daenerys Targaryen, jucat de Emilia Clarke.

https://www.youtube.com/watch?v=gUq7gcLmEI8

„Urzeala tronurilor”, în topul listei celor mai vizionate titluri pe HBO GO din toate timpurile

Bazat pe faimoasele romane fantasy ale lui George R.R.Martin, „Urzeala tronurilor” este o poveste epică despre trădare și noblețe ce are loc în Westeros, unde verile și iernile pot dura ani întregi, doar dorința pentru putere fiind eternă.

Pe 17 aprilie, s-au împlinit 10 ani de la primul episod al serialului „Urzeala tronurilor’, în original „Game of Thrones’, iar proiectele derivate din producția-mamă continuă să intereseze milioanele de fani. În același timp, toată lumea e cu ochii pe George R.R. Martin, care încă nu a terminat de scris…

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by @emilia_clarke

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton