Homepage  / Vedete româneşti

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit. Cum arată inelele de logodnă

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit. Cum arată inelele de logodnă
14

de Roxana Mirea,

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit! Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic. Dansatorul și alesul inimii lui au publicat imagini cu inelele de logodnă. De asemenea, Emil Rengle a publicat și un mesaj plin de iubire pentru noua etapă din viața lor.  

Emil Rengle și iubitul lui s-au logodit 

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit! Cererea în căsătorie a avut loc departe de România, tocmai în Mexic. Cei doi au publicat un clip video emoționant pe Instagram prin care le arată fanilor că s-au logodit. Emil Rengle și iubitul lui le-au arătat tuturor inele lor de logodnă, care sunt asemănătoare cu două verighete.  

Emil Rengle si iubitul lui s-au logodit  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Împreună vom crea o casă plină de flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dans minunat, cărți, spațiu, spațiu pentru a fi tu, spațiu pentru a fi eu, și spațiu pentru a iubi, iubi, iubi, iubi, iubi”, a scris Emil Rengle, pe Instagram, în dreptul clipului.  

Alejandro Fernandez are 27 de ani, este din Londra, dar acum locuiește în București și lucrează ca „business consultant” (consultant în afaceri). Tânărul, care este jumătate spaniol, a participat la „Vocea României”, la Pro TV. 

Emil Rengle este coregraful care a câștigat „Românii au Talent” în 2018 și a revenit în atenția publicului când a participat la „Survivor România”. Tot în anul 2028, el a recunoscut că este bisexual. 

Emil Rengle si iubitul lui s-au logodit  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Emil Rengle, mesajul prin care a dezvăluit că e bisexual 

Emil Rengle a recunoscut în anul 2018 că este bisexual. Într-un video postat pe canalul lui de YouTube, el a mărturisit că nu îi este rușine și că nu a mărturisit mai devreme pentru că nu considera că este momentul potrivit.  

„Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi. 

Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi. Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc. De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru“, a dezvăluit el la vremea respectivă. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton