Homepage  / Vedete româneşti

Emil Rengle, prima fotografie cu noul iubit: „Viața în ultima vreme e cam uimitoare”

Emil Rengle, prima fotografie cu noul iubit: „Viața în ultima vreme e cam uimitoare”
10

de Redactia Tvmania

Emil Rengle, coregraful care a câștigat „Românii au Talent” în 2018 și a revenit în atenția publicului când a participat la „Survivor România”, a publicat pe social media imagini cu noul său iubit.

Emil Rengle, care a recunoscut în urmă cu cinci ani că e bisexual, apare alături de noul bărbat din viața sa în câteva fotografii care dau de înțeles că relația lor este una fericită și că sunt foarte îndrăgostiți. „Viața în ultima vreme e cam uimitoare” comentează dansatorul la una dintre fotografiile în care își mușcă jucăuș iubitul de ureche.

”Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei”, declara Rengle pentru VIVA!

Emil Rengle, iubitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Emil Rengle, afectat de gândurile suicidare ale mamei sale

Emil Rengle a avut o copilărie grea, marcată de gândurile suicidare ale mamei sale. Înainte ca dansatorul să vină pe lume, fratele său a încetat din viață. Aceasta a fost scânteia care a dus la deteriorarea relației dintre părinții săi. Pe când avea doar vreo șapte ani, Emil Rengle o auzea pe mama lui spunând constant că vrea să se sinucidă.

Mama mea a avut foarte multe gânduri de sucid pentru că a pierdut un prim copil. Cel mai des auzeam de la mama că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8 ani și nu aveam voie să intrăm în camera în care stătea pentru că urla că se sinucide și nu voia să vedem”, a spus Emil Rengle, acum ceva timp.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton