Homepage  / Vedete româneşti

Emil Rengle, toate detaliile despre logodna cu iubitul lui, Alejandro Fernandez. „Încă nu ne grăbim cu nunta”

Emil Rengle, toate detaliile despre logodna cu iubitul lui, Alejandro Fernandez. „Încă nu ne grăbim cu nunta”
17

de Roxana Mirea,

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit, iar acum au planuri impornate pentru viitor. Coregraful a oferit detalii despre logodnă și a spus că iubitul lui nu a știut nimic despre surpriza pe care i-a pregătit-o. Emil Rengle a vorbit și despre nuntă.  

Emil Rengle, despre o eventuală căsătorie cu iubitul lui 

Emil Rengle și iubitul său, fost concurent de la ”Vocea României”, Alejandro Fernandez, s-au logodit. Coregraful este cel care i-a adresat importanta întrebare iubitului său, iar el a răspuns cu un „DA” din tot sufletul. Acum, cei doi își doresc ca relația lor să se transforme într-o căsnicie cu acte în regulă. 

„Încă nu s-a oficializat căsătoria. Suntem doar logodiți, i-am cerut mâna lui Alejandro. Suntem în Mexic, unde o parte din familie locuiește. Evenimentul a avut loc în Puerto Escondido, pe o plajă. Alejandro nu a știut nimic, a fost o surpriză pentru el! A fost un loc magic! A fost, într-adevăr, un hotel de lux. Pe o plajă pustie, unde staff-ul hotelului m-a ajutat cu organizarea cererii lui Alejandro. Au pregătit un foc, pe plajă, noaptea, special pentru noi, de la început până la final am fost susținut ca să pot să îl susțin. Motivul pentru care am ales Mexic a fost pentru că aici trăiește o parte din familia mea, dar și pentru că aici căsătoriile de același sex sunt legalizate, oamenii au alte drepturi, este o țară foarte deschisă!”, a povestit Emil Rengle, pentru cancan.ro. 

Emil Rengle si iubitul lui s-au logodit  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Emil Rengle: „Încă nu ne grăbim cu nunta” 

Emil Rengle a pus la punct toate detaliile și a avut grijă ca cererea în căsătorie să decurgă conform planului. Inelele lor de logodnă au fost achiziționate de către coregraf din Dubai. De asemenea, Emil Rengle a vorbit și despre nuntă și a mărturisit că încă nu se grăbesc. El și iubitul lui vor să își construiască un viitor împreună, mai întâi.  

„Inelele sunt din platină și sunt achiziționate din Dubai, unde avem în plan să petrecem cât mai mult timp. Avem planuri să deschidem mai multe business-uri pe care să le desfășurăm atât în România, cât și în Dubai”, explică dansatorul. 

„Încă nu ne grăbim cu nunta, vrem să ne luăm timp să fim logodiți și să ne construim viitorul împreună. Alejandro urmează să lanseze niște piese, iar eu o să îl susțin în cariera lui muzicală. Are deja mai multe piese înregistrate în România, dar și în afara țării”, a mai spus Emil Rengle.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton