Homepage  / Vedete româneşti

Americanu’ din „La Bloc”, probleme mari de sănătate. A ajuns să fie operat pe cord deschis. Cine i-a fost alături în perioada dificilă

Americanu' din „La Bloc”, probleme mari de sănătate. A ajuns să fie operat pe cord deschis. Cine i-a fost alături în perioada dificilă
8

de Cristina Țapu,

Emil Mitrache, actor cunoscut publicului pentru rolul „Americanu'" din serialul „La Bloc", a întâmpinat dificultăți în urma unei intervenții chirurgicale și s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Iată care este în prezent starea lui, dar și cine i-a întins o mână de ajutor atunci când a avut cea mai multă nevoie!

Emil Mitrache s-a confruntat cu probleme grave de sănătate

Cu doi ani în urmă, actorul a primit un diagnostic sever și a fost nevoie să fie supus unei intervenții chirurgicale pe cord deschis. Costurile operației s-au dovedit a fi ridicate, iar Emil Mitrache a primit sprijin financiar din partea unui prieten apropiat pentru a acoperi cheltuielile acesteia.

„Trebuia să mă operez, pentru că dacă nu mă operam, nu mai stăteam de vorbă acum. Numai că o operație la un spital privat costă și nu aveam atunci suma respectivă. E foarte simplu, nu ai, nu dai! Am avut un prieten, care a auzit, pentru că eu nu am dat sfoară în țară legat de cine mă poate ajuta, pentru că era și perioada pandemiei, era toată lumea acasă, bani nu avea nimeni, dacă nu munceai, nu aveai, era o perioadă grea și a venit așa din senin și a spus că mă ajută. M-a ajutat.

Emil Mitrache, Mircea Radu si Florin GrozeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dacă nu era el, făceam cumva această operație, pentru că dacă nu o făceam, era clar, dar poate nu la acel spital privat, ci la unul de stat, mai ieftin. Reușeam, sunt optimist, dar, într-adevăr, recunosc, m-a ajutat foarte mult și îi rămân toată viața recunoscător. Pentru asta sunt prietenii”, a povestit actorul, conform Antena Stars.

Emil Mitrache s-a confruntat cu probleme cardiace serioase, dar a trecut cu bine printr-o intervenție chirurgicală. Motivul pentru care a necesitat operația a fost faptul că medicii au descoperit faptul că avea inima mărită.

Chiar dacă nu a resimțit dureri sau disconfort, medicii au decis să intervină rapid. Se pare că actorul avea aorta mărită, iar în doar două luni dimensiunea acesteia a crescut cu 7 mm. Intervenția a fost una costisitoare și s-ar fi ridicat la suma de 12.000 de euro. Din fericire, actorul a fost ajutat de un bun prieten pentru a o achita, iar în prezent starea sa de sănătate este una bună.

„La bloc” , unul dintre cele mai de succes sitcom-uri românești

„La bloc” este un sitcom produs de Pro TV, a cărui difuzare a început pe 1 aprilie 2002. Sitcomul difuzat de Pro TV timp de 13 sezoane (2002-2008) a fost inspirat din show-urile de improvizaţie pe care postul le difuza la un moment dat și astfel s-a născut o „Familie Bundy” românească, care spunea povestea locatarilor unui bloc de locuinţe.

Veteranii producției au fost actorii: Mihai Coadă (interpretul taximetristului Nelu Curcă, actor care a părăsit între timp viața publică devenind călugăr), Dragoș Moștenescu (Costel Jurcă), Luminiţa Erga (Suzi Curcă), Mariana Dănescu (Lili Jurcă), Tudorel Filimon (Nea Popa), Emil Mitrache (Americanu`) și Alina Chivulescu (Bela Curcă). Cele trei grații feminine care atrăgeau toată atenția erau tinerele Mimi Curcă (Dana Rogoz) și prietenele ei, Adina (Laura Cosoi) și Roxana (Tili Niculae). 

Sursă foto: Arhivă TV Mania – Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton