Homepage  / Televiziune

Emi și Cuza, puși la grea încercare de ruleta de la „Te cunosc de undeva”: „Ne-a dat să ne țină un pic pe loc!”

Emi și Cuza, puși la grea încercare de ruleta de la „Te cunosc de undeva”: „Ne-a dat să ne țină un pic pe loc!”
5

de Redactia Tvmania,

Cea de-a douăsprezecea gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, pe 4 mai, de la 20:00, la Antena 1, îi poartă pe Emi și Cuza pe ritmuri afrobeat, după ce, la fialul ediției anterioare, ruleta le-a dezvăluit că vor avea de interpretat o piesă care a fost luni bune în topul clasamentelor muzicale: Rema - Calm Down.

Emi și Cuza, puși la grea încercare de ruleta de la Te cunosc de undeva

„E greu să iasă vocea aia! Acea voce, timbrul ăla! Doamne ajută, maică!”, a fost reacția lui Cuza, ușor contrariat de momentul pe care li l-a distribuit ruleta. Totodată, artistul de la Noaptea Târziu a mai completat: „Cred că ne-a dat să ne ţină un pic pe loc!”. Colegul lui, Emi, a completat imediat: „Nu poţi numai inainte, trebuie să te mai şi odihneşti un pic!”.

tcdu-gala-12_3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Dacă au reuşit sau nu băieţii să respecte referinţa din această ediţie, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului de la Antena 1, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20.00.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a ajuns la sezonul cu numărul 20, iar acesta promite să fie unul cu totul de excepție. Edițiile curente fac parte dintr-un sezon special de tip „BEST OF”, în care participă foști concurenți din sezoanele anterioare.  

Cele 8 echipe care participă la „Te cunosc de undeva 2024”, sezonul 20, sunt Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu şi Zarug, Barbara Isasi şi Bella Santiago, Alexia Ţalavutis și Dima Trofim şi Paula Chirilă şi Romică Țociu.  

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton