; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cuza asia express

Emi și Cuza, peripeții extreme întâmpinate la filmările Asia Express 2021

05 July 2021

Asia Express 2021. Emi și Cuza au făcut primele declaraţii după participarea la emisiune de succes de la Antena 1. Cei doi au povestit cât de greu le-a fost să parcurgă noul traseu stabilit pentru anul aceasta, „Drumul Împăraţilor'.

Cuza face parte dintre cei 18 noi concurenți ai show-ului „Asia Express’, al cărui sezonul 4 tocmai se filmează în aceste zile. Artistul nu a plecat singur pe „Drumul Împăraților’, cu împreună cu Emi, cel de-al doilea membru al proiectului „Noaptea Târziu’.

Înainte de plecarea spre Turcia, unde filmările sunt în plină desfășurare, Cuza, care este din Târgu Jiu și are 29 de ani, a recunoscut că are emoții.

Cuza este face parte din trupa Noaptea Târziu, care s-a făcut remarcată prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe YouTube (canalul lor a adunat peste 1,8 milioane de abonați, scrie libertatea.ro). Totodată, pe Cuza l-ați mai putut vedea și într-un sezon trecut al emisiunii „Te cunosc de undeva!'.

Emi și Cuza fac pereche la Asia Express 2021. Cuza a mărturisit pentru Jurnal de Asia că el și partenerul său de la Asia Express 2021 au fost colegi de liceu, iar acum sunt cei mai buni prieteni.

'Noi suntem Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, trupă care face parodii pe online. Am stat în aceeași bancă la liceu, cei mai buni prieteni, parteneri în crimă cum s-ar spune acum pe la Hollywood. La Asia ne doream de multă vreme să venim, mă visam alergând și eu acolo', a mărturisit Cuza, conform a1.ro.

Se pare că cei doi au avut un vis comun, acela de a participa într-un show de aventură ca Asia Express.

„Sincer la Asia ne doream de multă vreme să venim', spune Cuza.

Mă visam făcând ceva așa', a completat Emi.

 

Cuza a mai spus că se vedea alergând și el într-o asemenea cursă și nu și-ar fi imaginat că ar fi putut merge în Asia în altă formulă decât cu Emi.

Cuza e minunat. Ăsta e defectul lui, că e minunat', l-a lăudat Emi pe partenerul lui în crimă'.

Cel mai mare defect al lui Emi e că îi e lene. Îi e lene să și adoarmă', a mai adăugat Cuza.

Pe lânga pasiunea comună și prietenia care îi leagă, Emi și Cuza sunt și aceeași zodie.

Peripețiile pe care le întâmpină în Asia Express 2021

„Cu siguranță Asia Express nu e ca la TV', a menționat Emi.

„De când am început cursa, în fiecare zi trecem prin câte o situație de criză pe care trebuie să o rezolvăm', a completat Cuza.

Oricât de dificil ar fi, băieții au învățat că pe zi ce trece, cursa poate deveni și mai grea. Deși reușesc să îndeplinească.

Cuza, solistul trupei 'Noaptea târziu', a povestit prin ce a trecut pe 'Drumul împăraților', dar și cât de greu îi este să facă autostopul într-o țară afectată de pandemie, în care oamenii nu prea trec pe stradă.

'Treci de autostop, urmează misiunea, treci de misiune, urmează autostop și după te trezești că trebuie să cauți cazare și pe lângă cazare mai trebuie să și mănânci și eventual poate bei și tu o bere. La autostop se întâmplă ceva rău, nu oprește nimeni. Ajungi în punctul ăla în care stai trei ore la marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci semn de te doare umărul și nimeni nu oprește și mai mult de atât, toți te ignoră.

 Cel mai greu lucru pentru noi acum e autostopul. Cu cerșitul nu avem o problemă, egoul pentru noi e doar un titlu de piesă. Pandemia e un factor care ne-a încurcat foarte rău, străzi pustii, oameni sunt reticenți să ne primească, nu găsești cazare, nu găsești o mașină să faci autostopul, nu ai de unde să găsești mâncare. Eu am slăbit 5 kile și ceva până acum.

Am avut o misiune în care trebuia să ne ascundem foarte bine pe feribot, ne-a prins jandarmeria, a fost un haos total în care jandarmii urlau, ne-au aliniat. Asia Express este cel mai bun loc unce să îți faci amintiri frumoase', a încheiat Cuza.

Pandemia, un factor care le-a adus probleme

Deși în mod obișnuit concurenții Asia Express din alte ediții găseau greu cazare, acum pandemia le-a adus și mai multe probleme. 

E stres în pandemie. Oamenii sunt reticenți să ne primească. Nu găsești cazare, nu găsești o mașină să faci autostopul, nu ai de unde să găsești mâncare. Eu am slăbit 5 kile și ceva până acum', a mărturisit Cuza.

Când vine vorba de mâncăruri scârboase, băieții încercau să găsească o tehnică, iar Cuza spunea că dacă e lichid trebuie să bea Emi, iar dacă e solid, mănâncă el.

În Asia Express mi-aș dori foarte mult să ajung printre finaliști', spune Emi.

Eu nu vreau să plec primul', spune Cuza.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare