Homepage  / Vedete româneşti

Ce au în comun Emanuel Cîrstea și Victor Popescu, personajul pe care-l intepretează în „Camera 609”. Actorul ne-a oferit detalii din culise. EXCLUSIV

Ce au în comun Emanuel Cîrstea și Victor Popescu, personajul pe care-l intepretează în „Camera 609”. Actorul ne-a oferit detalii din culise. EXCLUSIV
6

de Cristina Țapu,

Emanuel Cîrstea este un actor tânăr, talentat, cu energie debordantă și dornic să câștige simpatia telespectatorilor. Rolul său din „Camera 609” l-a adus în atenția publicului. Iată cum petrece Emanuel timpul atunci când nu este în fața camerelor de filmat, dar și ce planuri are pentru sărbătorile de iarnă!

Cum reușește Emanuel Cîrstea să scape de emoții pe platoul de filmare

Bună, Emanuel! Îți mulțumim că ești dispus să ne răspunzi micilor curiozități! În primul rând, am vrea să știm cum au decurs pentru tine filmările pentru serial? Au existat momente în care te-ai simțit copleșit de emoții?

Salutare, dragilor! Răspund cu drag oricând. De fiecare dată când ajung pe set, la filmări am emoții. Emoțiile alea care te țin focusat și concentrat la prestația artistică. Dacă am fost copleșit? Din fericire, colegii din spatele camerelor ne ajută de fiecare dată, oferindu-ne un vibe fain și confortabil, incât să dăm emoția potrivită pentru fiecare secvență.

Care a fost cel mai amuzant moment de pe platoul de filmare? Dar principalul obstacol pe care l-ai întâlnit?

Nu există zi de filmare fără momente amuzante pe set, asta-i clar! Țin minte că filmam la mine în cabinet când, din stânga mea, de pe perete s-a desprins un tablou. Vă jur că în secunda doi mi s-au activat instictele de SpiderMan și l-am prins cu mâna stângă fără să mă uit la tablou. Graziela poate confirma asta, haha.

Obstacolul pe care încerc mereu să îl depășesc este timpul. Să nu-mi țin colegii din producție în loc cu eventualele mele bâlbe. Așa că încerc de fiecare dată să joc secvențele cât mai eficient și real.

_MIS8912Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Există asemănări între personajul pe care-l interpretezi în serial și Emanuel, cel din spatele camerelor de filmare?

Oh, da! Și eu și Victor Popescu ne îndrăgostim lulea. Suntem atenți la detalii, suntem gentlemani și uneori ne-o luăm în freză. În serial la propriu, în viață la figurat.

Dacă nu ai juca în comedii romantice, precum Camera 609, în ce gen de film ai dori să ai un rol?

Eu l-am admirat de mic pe Florin Piersic, mi-a fost un exemplu de impact. Recunosc că mi-ar plăcea să joc în filme istorice, un fel de vikingii din Carpați.

Știm că ai o agendă ocupată și că îți împarți timpul între platoul de filmare, studio și lecțiile de canto pe care le oferi. Cum reușești să găsești timpul necesar relaxării?

Pentru că nu simt absolut deloc că muncesc. O fac că așa mi-e firea și vine de la sine. E pur.. și.. simplu! Mă îndrăgostesc de fiecare experiență. De la a juca în serial, la crearea melodiilor şi până la orele cu copilașii.

Cum te relaxezi atunci când ai liber? Care sunt hobby-urile tale?

Dacă s-ar considera băutul cafelei un hobby, acolo m-aș integra și eu. Dar în timpul liber îmi place să petrec timp cu familia, mai ales că de curând am devenit unchi. Când sunt acasă îmi place să mă uit la filme și serial sau să mă mai joc din când în când Fifa.

Unde va petrece Emanuel Cîrstea sărbătorile de iarnă

Sărbătorile bat la ușă, așadar suntem curioși cum vei petrece de Crăciun și de Revelion. Vei rămâne în România sau plănuiești o escapdă departe de casă?

De Crăciun, tot timpul mă întorc acasă, la Cluj. Îmi reîncarc bateriile pentru anul ce vine în sânul familiei. Revelionul în schimb mă prinde muncind. Voi cânta la Sibiu, într-o locație superbă.

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine? Încă îl mai aștepți cu nerăbdare ca în copilărie sau situația s-a schimbat de atunci?

Crăciunul înseamnă familie, dragoste și unitate. Cât încă îi mai am alături de mine pe bunicii mei, sărbătorile de iarnă vor avea tot timpul parfum de Dej, locul în care m-am născut și am crescut.

Care este felul tău de mâncare preferat de pe masa de Crăciun? Contribui și tu la realizarea preparatelor sau preferi să fii doar cel care le degustă?

Nu există sărbătoare în care să nu-i cer bunicii să îmi facă „pită-n ou” sau frigănele cum se spune aici, în Sud. Nu mă bag peste gospodinele casei și anume mama, mătușa și bunica mea, dar tot timpul le întreb dacă pot ajuta și eu cu ceva.

Care este cea mai mare dorință a ta pentru anul 2024?

Poate sună clișeic, dar îmi doresc sănătate, că de restul se ocupă Doamne, Doamne.

Ținte și planuri am o grămadă, de la actorie până la muzică, dar ușurel, cu treabă bună ajungem și la reușitele pe care ni le-am propus.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton