; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elwira si mihai petre

Elwira și Mihai Petre se pregătesc de botez. Iată când își vor creștina fetița!

02 November 2018

Dansatorul și coregraful Mihai Petre a făcut primele declarații după ce a devenit tătic pentru a doua oară în cadrul emisiunii „La Măruță'. Acesta a dezvăluit ce nume a ales pentru fiica lui și când va avea loc botezul.

Mihai Petre a intrat în direct prin telefon la emisiunea lui Cătălin Măruță, imediat ce soția lui a născut,  și a vorbit despre venirea pe lume a fetiței sale. Juratul emisiunii „Românii au talent' a spus ca fiica sa a primit numele de Ariana Ilinca. 

Acum, la 2 luni și jumătate de când au devenit din nou părinți, Elwira și Mihai se pregătesc să își boteze fiica. Micuța Ariana va fi creștinată pe 10 noeimbrie. La botez le vor fi alături prieteni, dar și rudele Elwirei care vor veni special pentru acest eveniment din Polonia: 

„Pe 10 noiembrie. Vin rudele din Polonia la botez', a spus Mihai Petre.

 
Elwira a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară la sfârșitul lunii martie. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele de socializare. Deși erau pregătiți să primească pe lume un băiețel, familia s-a mărit cu încă o fetiță.  Cei doi mai au împreună o fetiță, Catinca. 

Elwira Duda și Mihai Petre s-au cunoscut în anul 2001 când Mihai a călătorit până în Polonia, țara de origine a Elwirei, pentru a-și găsi partenera potrivită de dans.

CITEȘTE ȘI:

Mihai Petre revine în juriul „Românii au talent!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare