; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elwira si mihai petre la asia express

Elwira și Mihai Petre cedează pe traseul „Asia Express”. Cuplul întâmpină dificultăți: „Suntem ca ultimii câini”

24 June 2021

Mihai Petre, fost jurat la „Românii au talent', a „migrat' către postul Antena 1: el a acceptat propunerea de a participa în cel de-al patrulea sezon „Asia Express’. El și soția sa, Elwira, sunt doar doi dintre cei 18 concurenți din noul sezon al show-ului de la Antena 1.

Despre noul său proiect, un reality-show solicitant și aventuros, celebrul coregraf mărturisea înainte de plecare că abia așteaptă să înceapă. Vedeta TV a plecat pe „Drumul Împăraților’ alături de soția sa, Elwira.

„Marea mea ieșire din zona de confort se întâmplă anul acesta la @asiaexpressromania. Mai greu nu cred că se putea. Hai să continuăm să trecem prin viață în pași de dans @elwirapetreofficial. Tu când ai ieșit din zona de confort ultima dată?’, a scris Mihai Petre la finalul lunii mai în mediul online.

Se pare că ieșirea din zona de confort a adus soților Petre o serie de dificultăți care le-a scăzut treptat moralul din comperiție. „Asia Express' se dovedește a fi cel mai mare test de rezistență fizică și psihică în cel de-al patrulea sezon:

„Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul', a mărturisit și Mihai. O altă problemă pe care au întâmpinat-o este legată de cazare. „Nu sunt oameni aici pe străzi și atunci îți este foarte greu să găsești cazare', a declarat Elvira Petre în Turcia, acolo unde filmează pentru emisiunea de la Antena 1.

 

 „Practic câștigul nostru este că vom trăi din nou', a explicat Mihai Petre, conform a1.ro.

O altă problemă cu care se confruntă frecvent Elwira și Mihai Petre este mizeria:

„Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote', a continuat Mihai Petre.

Chiar dacă au reușit să treacă și peste scenariile de neimaginat, Mihai Petre  mărturisește că nu suportă să „cerșească' ajutor străinilor:

„Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești', spune Mihai. „Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini', a spus râzând Mihai.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare