; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elvira Deatcu și Radu Gabriel joacă în „Pariu cu viața”

02 August 2011

Elvira Deatcu și Radu Gabriel s-au alăturat echipei de actori care vor juca în „Pariu cu viața', serialul muzical de la Pro TV.

Ei formează un cuplu plin de umor, iar alături de ei, telespectatorii vor petrece momente copioase, întrucât întâmplările și situațiile în care se afla vor stârni râsul tuturor.

Elvira Deatcu revine pe micile ecrane în rolul Tănțicăi, o femeie de un înalt rafinament', bodyguard la un supermarket, căreia viața nu îi ridică dileme existențiale. Tanțica nu o suportă pe Ioana (Alina Eremia), fiica lui Gică Popa (Radu Gabriel) dintr-o căsnicie anterioară. Deși nu sunt căsătoriți legal, ea și Gică au un copil, pe Gio (Georgiana Drumen), iar Tănțica mai are un copil dintr-o relație anterioară, pe Rafael (Levent Sali).

Cel mai greu pentru mine în construirea acestui personaj este limbajul pe care-l are și care nu-mi este familiar, faptul că face dezacorduri, că folosește expresii destul de pitorești', spune Elvira Deatcu.

Radu Gabriel, interpretul lui Gică Popa, se află la primul său rol într-un serial difuzat la Pro Tv: Îmi place personajul pentru că are candoare, lucru care nu trebuie să-i lipsească niciunui personaj de comedie adevarată. Gică Popa este polițist. De fapt, sectorist. Sectorist, adjectiv', ca să zic așa… Familist, în stil tradițional', povestește Radu Gabriel.

Din această toamnă, Elvira Deatcu, Radu Gabriel, Alina Eremia, Levent Sali și Georgiana Drumen formează familia Popa în primul serial muzical din România, Pariu cu viața', de la Pro Tv.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare