; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elvira Deatcu îl „seduce” cu gogoşi pe Radu Gabriel

11 November 2011

Actorii Elvira Deatcu şi Radu Gabriel formează un cuplu pitoresc în serialul „Pariu cu viaţa'. Interpreta „ţoapei gălăgioase' – cum îşi descrie Deatcu personajul – e o femeie extrem de amabilă, care nu uită să îi aducă colegului de serviciu gogoşi şi cafea, au povestit cei doi în revista TV Satelit care apare pe piaţă pe 12 noiembrie.

Actriţa Elvira Deatcu a colaborat în ultimii ani cu postul Acasă, aşa că este obişnuită cu programul draconic de filmare la „Pariu cu viaţa', spre deosebire de colegul ei.

Acesta nu s-a sfiit să povestească faptul că regimul de lucru de la Buftea îi cam dă bătăi de cap. Uneori îmi vine să-mi iau puţin câmpii, dar când o văd pe Georgiana, mezina echipei, veselă şi vioaie şi la 6 dimineaţa şi în crucea nopţii mă răzgândesc.'

Elvira Deatcu, interpreta Ţănţicăi, îi face însă viaţa mult mai uşoară, a povestit actorul care îi dă viaţă poliţistului comunitar Gică Popa.

Între mine şi Elvira este o relaţie ca între poliţiştii-parteneri din filmele americane. Una bazată pe încredere, gogoşi şi cafea. Ea îmi aduce gogoşi şi cafea şi eu am încredere să le consum. Serios acum, îmi aduce gogoşi. Şi covrigi, merdenele şi îngheţată. Sunt un norocos. Elvira e absolut adorabila… sunt topit după cât de bine ne întelegem.'

Iată coperta celui mai nou număr din TVSatelit, care apare sâmbătă, 12 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare