; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elton John speră că Victoria Beckham va naşte o fetiţă

03 February 2011

Cântăreţul englez îşi doreşte ca Victoria Beckham (36 de ani) să aducă pe lume o fetiţă, pentru că ştie cât de mult îşi doreşte creatoarea de modă acest lucru, relatează starpulse.com.

Fosta membră a trupei Spice Girls şi soţul ei, fotbalistul David Beckham (35 de ani), au trei băieţi şi au anunţat de curând că-şi vor extinde familia.

„Am învăţat multe despre creşterea copiilor stând în preajma lor. Sunt încântat că David şi Victoria Beckham vor mai avea un copil. Sper că va fi o fată, pentru că amândoi îşi doresc acest lucru. Indiferent ce se va întâmpla, sunt sigur că vor fi în continuare nişte părinţi minunaţi', a spus Elton John (63 de ani).

Elton John, care a devenit tatăl unui băieţel cu ajutorul unei mame surogat, este naş de botez pentru Brooklyn Joseph (11 de ani) şi Romeo James (9 de ani) – băieţii mai mari ai cuplului Beckham.

„Sunt naş de botez pentru doi băieţi politicoşi, amuzanţi şi bine crescuţi. Dacă putem să ne creştem copiii în aceeaşi manieră în care au făcut-o prietenii noştri, atunci vom fi fericiţi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare